APEL

  0
  944

  Doresc şi încerc aşezarea cuvintelor mele pe cerul acesta alb –hârtia, nu pentru pofta unor inimi sau speculaţiile unor minţi, cât pentru a căuta să aduc o parte din lumina –cea la care pot accede eu, necesară pentru a developa faptele îndreptate împotriva celor mai mulţi dintre semenii mei şi, de aceea, le scriu cu smerenie şi teamă faţă de Dumnezeu, Căruia – în fiecare dimineaţă şi seara, la sfârşitul rugăciunilor, Îi cer să îmi dăruiască: înţelepciune şi har şi sănătate. Pentru a vedea, a nu greşi în înţelesul de înţeles, a scrie şi a duce la bun sfârşit ceea ce este legat de numele meu.
  Ceea voi scrie în continuarea articolului „O fantomă revendică averea lui Pop Şimonoaie” –avere evaluată la cel puţin 275 milioane de euro(!), este urmarea unei munci de documentare realizată în ultimele două săptămâni… dar, este doar un început.
  Acest caz este de o complexitate incredibilă şi conţine speţe –ce se constituie în pluralitate de infracţiuni, precum: infracţiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul, infracţiuni care împiedică înfăptuirea justiţiei, infracţiuni de fals, omucidere, infracţiuni privitoare la asistenţa celor în primejdie, ascocierea pentru săvârşirea de infracţiuni şi… unii din concitadini sunt implicaţi!
  Rog –pe aceasta cale, toate persoanele din componenţa consiliului local –CL, să ia aminte la cele cateva înscrisuri, pe care le-am pus în mapele personalizate, să îşi aducă aminte şi să nu abdice de la jurământul rostit la investire şi să servească interesele comunităţii vişeuane!
  Rog –cu credinţă şi insistenţă, pe toţi vişeuanii să sprijine prin semnatura lor, Petiţia către Preşedintele Romaniei, Denunţul Penal împotriva unor persoane necunoscute adresat Parchetului General, pentru a împiedica furtul averii marelui latifundiar „POP SIMION de VISEU ”, avere rămasă fără erezi, deci, in custodia statului român!
  Viseu de Sus, la 26. 05. 2010

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentSTIRI LOCALE, NECENZURATE
  Articolul următorO fantomă revendică averea lui Pop Şimonoaie -episodul 2
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here