Magistraţii mai presus de lege

  0
  717

  România (încă) mai posedă aproximativ 6,3 milioane ha. de pădure, din care aproape 1 milion de hectare au fost „puse pe tavă” unor persoane de către magistraţii scumpei noastre patrii.
  Între Toader HOJDA -preşedintele Judecătoriei Vişeuropean de Sus şi Procurorul common al României -Laura Codruţa okÖVESI, se află sumedenie de magistraţi mai presus de lege!
  Mai bine de 1/6 din pădurile scumpei noastre patrii au fost retrocedate -în baza unor înscrisuri, cel putin dubioase (!), prin sentinţe judecătoreşti ale unor instanţe formate dintr-un singur judecător!
  Cronica Vişeună este singura publicaţie din România care a sesizat abuzurile unor magistraţi din sistemul judiciar, iar acum este în măsură să susţină şi cu alte probe uriaşa fraudă girată de o justiţie legată la ochi, tocmai pentru a favoriza infracţiunea!

  Într-un raport care ar trebui să vadă lumina spaţiului public, modul în care s-a reconstituit dreptul de proprietate asupra terenurilor forestiere confiscate de regimurile bolşevic-comunist, pentru a cărei aplicare legiuitorul a „produs” aşa numitele legi ale fondului funciar -Lg. 18/1991, Lg. 1/2000, Lg. 247/2005, valide exclusiv în ce priveşte restituirea suprafeţelor trecute în proprietatea statului, sau fostelor C.A.P., cu sau fără titlu valabil, într-un asemenea raport ar trebui să se scrie despre greşelile şi abuzurile faţă de cerinţele prevăzute de lege, cu privire la:
  autorul (fostul proprietar al terenului) deposedat abuziv,
  vocaţia succesorală (moştenitorul criminal al autorului), care trebuie dovedită cu acte de stare civilă ce conduc la autor,
  mărimea dreptului de proprietate, dovedită cu acte de proprietate,
  amplasamentul terenului solicitat, dovedit cu planuri şi/sau schiţe,
  comisiile locale şi judeţene care aveau şi încă mai au obligaţia de a solicita şi verifica RIGUROS documenetele depuse, cu privire la: PERTINENŢA, VEROSIMILITATEA, AUTENTICITATEA, CONCLUDENŢA acestora, pentru ca actul reparatoriu să fie conform textului şi spiritului legii!
  Raportul în cauză ar trebui să cuprindă pleiada de greşeli şi abuzuri strigătoare la cer, prin care aproape un milion de hectare din pădurile patriei au fost fu-ra-te!
  Cronica Vişeuană -prin senior editorul acestei publicaţii, dl. Mircea ŞERBAN, a fost în faţa instanţelor Tribunalului Bucureşti, Curţii de Apel Bucureşti, Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru a susţine o cauză dreaptă, obligatorie pentru toţi cetăţenii acestei ţări conform artwork. fifty five din Constituţie: -apărarea României!
  Întreaga documentaţie a dosarului „Pop Şimonoaie vs. Vasile Ciolpan” vorbeşte despre abuzurile prin care statul român a fost furat de către funcţionari publici!
  În aceste zile -în capitala patriei, opoziţia încearcă să răstoarne actualul guvern, acuzat de dezastrul în care se afla patria, dar în afara ministrului BOTIŞ nimeni nu a vorbit despre cauzele acestei stări!
  Oare de ce?
  Opoziţia de ce tace atunci când este vorba despre jaful la care s-a dedat când technology la putere?
  Procurorul normal al României, Preşedintele Republicii, de ce tac, dar mai ales de ce nu îşi exercită prerogativele pentru ca mina Barza -al cărui filon de aur pur este evaluat la 54 miliarde Eur, să fie exploatată şi valorificată de agenţi economici autohtoni şi nu de străini, iar stoparea furtului a peste seven hundred milioane de hectare de pădure, să nu mai fie posibilă?
  În zilele următoare revista Cronica Vişeuană se va adresa dlui. Traian Băsescu pentru:
  1. Demiterea din funcţia de Procuror general al României a dnei. Laura Codruţa okayÖVESI, vinovată printre altele pentru nerespectarea legii 544/2001, neglijenţe în serviciu cu privire la abuzurile unor magistraţi în ce priveşte aplicarea legilor funciare,
  2. Intervenţia pe lângă autorităţile competente ale statului român pentru a stopa jefuirea pădurilor, dar mai ales pentru respectarea prevederilor constituţionale cu privire la garantarea şi ocrotirea prin lege a proprietăţii publice!

  Sfârşit partea 1-a

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent… gânduri de 8 Martie!
  Articolul următorMagistraţii mai presus de lege -2
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here