ANUNŢ -vital pentru toţi vişeuanii şi nu numai!

  0
  768

  România este –zilnic, ţinta unor persoane a căror importantă activitate se rezumă la găsirea procedeelor de jefuire a avuţiei naţionale!
  Această conferinţă de presă avertizează despre modul în care, din cele 6,3 milioane de hectare de păduri –„aurul verde” al României, aproape 1 milion a fost jefuit, iar jaful a fost foarte atent dirijat, îndrumat, de persoane care fac parte din corpul judecătorilor, procurorilor, consilierilor de curte, al unor înalţi funcţionari publici!
  Valoarea acestui jaf se ridică la incredibila sumă de 10 miliarde euro!
  Mediul care a favorizat şi încă favorizează jefuirea „aurului verde” este acela al legislaţiei aplicate după bunul plac, în speţă legile fondului funciar!

  Dl. Daniel OAJDEA – deputat PDL
  Dl. Mircea ŞERBAN –senior editor al publicaţiei Cronica Vişeuană

  vă invită să luaţi parte laCONFERINŢA DE PRESĂ COMUNĂ

  JUSTIŢIA DIN ROMÂNIA FAVORIZEAZĂ UN JAF DE 10 MILIARDE EURO DIN AVEREA STATULUI
  care va avea loc Marţi, 22 Martie 2011, ora thirteen:30 în sala Spiru Haret de la digital camera Deputaţilor din Palatul Parlamentului –Casa Poporului, staţia Izvor.

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ
  Articolul următorJaful asistat din România…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here