În numele legii…

  0
  782

  În orașul nostru -a cărei populație nu numai că îmbătrânește, dar scade vertiginos ca urmare exodului în căutare de muncă și siguranță a vieții, scriu că în orașul nostru trăiesc doctori în științe industriale, în științe umaniste, intelectuali, muncitori și țărani, elevi și studenți și sunt convins că, pe ici pe colo, prin coclauri și câte un analfabet!
  La ultima emisiune difuzată pe canalul HTV primarul Vasile CIOLPAN a adresat o explicație pentru implicarea fiului său, în calitate de reprezentant al lui Marian Rodica, persoana care revendică averea lui Pop Șimonoaie, rămasă fără urmași, socotindu-ne pe toți niște professionalști!
  Explicația -puerilă de-altfel, oferită de primar ar trebui să determine parchetul local să se autosesizeze, căci este evidentă suspiciunea de însușite de foloase necuvenite!
  Revista Cronica Vișeuană a reacționat din nou la probele oferite de către primar, drept consecință a solicitat Procurorului Șef al DNA, dlui. Daniel MORAR o atitudine fără echivoc, în numele legii!
  Iată, textul cererii publicației Cronica Vișeuană, pentru a cărei conformitate semnez.
  Cu aleasă considerație pentru toți cititorii, Mircea ȘERBAN


  Cronica Vișeuană

  www.cronicaviseuana.ro
  435700- T. Vladimirescu 4
  Viseu de Sus, Maramures
  GSM: 0765979420

  DIRECȚIA NAȚIONALĂ ANTICORUPȚIE

  Str. Știrbei Vodă Nr. 79-eighty one
  010106-București
  anticoruptie@pna.ro
  Dlui. Daniel MORAR
  Procuror Șef

  Domnule Daniel MORAR,

  Subscrisa „Cronica Vișeuană” –faptele care oglindesc atitudinea statului faţă de cetăţean”, publicaţie lunară care apare la Vişeu de Sus, Maramureș, reprezentată prin Dl. Mircea ŞERBAN, fost corespondent al posturilor de radio Europa Liberă, BBC, DW în calitate de senior editor al publicaţiei, vă aduce la cunoștință erorile judiciare la aplicarea legii 247/2005 în cazul dosarului „Marian Rodica vs Statul român” –prin care au fost atribuite aproximativ 18 mii ha de padure și alte imobile (clădiri) numitei MARIAN Rodica, iar în conformitate cu prevederile art. fifty five din Constituție, respectiv artwork. 124, a hundred twenty five Cpp, art. one hundred and five, artwork. 106, art. 108 Cpc, în calitatea dumneavoastră de procuror ierarhic sophisticated vă rog respectuos

  Să dispuneți

  – NULITATEA actelor de procedură prin care s-a dispus restituirea în natură în favoarea numitei Marian Rodica a imobilelor ce au aparținut familiei Sigismund Simeon PAPP ( Dos. Nr. 94/one hundred/2007, Nr. 30/P/2007),
  – Destituirea și trimiterea în judecată a magistraților care prin deciziile luate au prejudiciat statul român ( Andrea A. CHIȘ, Ana IONESCU, Elena BOTEZAN, toți din Cluj, Lucian PAPICI, Dragoș Cornel COJOCARIU, Liviu STOINA, toți din București, Toader HOJDA din Vișecu de Sus. )
  – Trimiterea în judecată a numiților: MARIAN Rodica, CIOLPAN Vasile în calitate de făptuitori.

  Cu aleasa consideratie,
  Mircea SERBAN
  Viseu de Sus, 04. 06. 2011

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentProbleme de identitate și la unguri?
  Articolul următorInsecta, păpușa gonflabilă și orașul cu proști…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here