Insecta, păpușa gonflabilă și orașul cu proști…

  0
  1582


  Precum sarea din bucate, adică ingredientul celor sănătoși, așa și titlul articolului de presă…
  În cazul de față, cititorii vor afla că orice asemănare cu realitatea nu este deloc întâmplătoare, iar inconfundabilele personaje ale titlului vor deveni tot mai vizibile cu cât textul va ajunge în punctul de la sfârșit.
  Prevederi din Legea 169/1997, cap. III. al 1, legea 393/2004 art. 7, Decizia nr. 3052/ninety five privind principiul liberei circulaţii a bunurilor sunt probe cu valoare juridică care incriminează activitatea celor la care face trimitere textul de mai jos.

  Primar al orașului cu professionalști cum își închipuie el, atunci când se adresează locuitorilor orașului așezat între râurile Vișeu și Wasser, vorbindu-le la HTV, Vasile Ciolpan minte cu nerușinare atunci când afirmă că acționează conform legii!

  În calitatea de șef al comisiei locale de aplicare a legilor funciare, Vasile Ciolpan generation obligat –potrivit capitolului III, al. 1 din legea 169/1997, să acționeze pentru constatarea nulităţii absolute a titlului de proprietate cu care MARIAN Rodica și-a prezentat revendicările față de averea lui ”Pop Șimonoaie”.

  Nu a procedat ca atare!

  Din ce motive?
  Care să fie cauza pentru care Vasile Ciolpan până în 2007 refuza recunoașterea calității de moștenitor a lui Marian Rodica ulterior, însă, își schimbă radical atitudinea?

  Există un martor, care sub rezerva anonimatului a declarat reporterului unique al publicației ”Cronica Vișeuană”, faptul că Vasile Ciolpan a primit foloase necuvenite!
  6 milioane de euro! -afirmă sursa citată.
  Prezența lui Vasile Ciprian Ciolpan în Cârlibaba, la information de 01. 12. 2009, în calitate de reprezentant al lui Marian Rodica întărește informația și justifică suspiciunile noastre.
  Potrivit adresei nr. 6119/30. 05. 2011 emisă de către Comisia Juridică a Consiliului native Vișecu de Sus, se aduce la cunoștință faptul că, …” CL Vișeuropean de Sus nu este în posesia vreunei declarații scrise, în nume propriu, a dlui. Vasile Ciolpan, primarul orașului Vișeuropean de Sus, prin care se face cunoscut faptul că Vasile Ciprian Ciolpan este reprezentantul dnei. Marian Rodica…”

  Cu câtva timp în urmă Cronica Vișeuană a publicat un record emis la information de 01. 12. 2009 de OS Cârlibaba, care demonstrează fără echivoc calitatea de reprezentant a lui Marian Rodica al fiului primarului din Vișecu de Sus.
  Potrivit informațiilor oficiale puse la dispoziția redacției de către șeful Administrației Parcului Național Munții Maramureșului – ing. Costel Bucur, la 01. 12. 2009 Vasile Ciprian Ciolpan nu a fost în timpul serviciului, iar OS Cârlibaba nu a solicitat asistența APNMM.

  Am sesizat –în cursul săptămânii trecute, pe primul ministru al României, comisii ale Camerei Deputaților din Parlamentul României, Direcția Națională Anticorupție, despre activitatea infracțională a Șefului comisiei locale pentru aplicarea legilor funciare, a unor magistrați, faptele lor aducând un prejudiciu de peste 250 de milioane eur. statului roman, comunității locuitorilor orașului Vișecu de Sus.

  Mediocru, nu numai ca elev dar și ca ales local, Vasile Ciolpan este un impostor căci, a înșelat nu numai buna credință a celor care l-au votat, dar a încălcat și jurământul rostit la investire: „Jur să respect Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ceea ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor orașului Vișecu de Sus. Așa să-mi ajute Dumnezeu.”

  Aidoma unei insecte dăunătoare, Vasile Ciolpan este purtător al agenților patogeni care au infestat trupul social al urbei.
  Organizația nativeă PNL –grație căreia Ciolpan a obținut fotoliul de primar, a fost pusă în carantină ca urmare înțepăturilor care i-au otrăvit unitatea.
  Controlat în majoritate de loialiști ai lui Vasile Ciolpan, care s-a reconciliat cu Adrian FILIP -șeful filialei locale PSD, Consiliul local a devenit o păpușă gonflabilă, ce generează emisia de energie orgonică a primarului, dar flirtează cu talentul și profesionalismul unei… prostituate, politice!
  O mostră de prostie a curviștinei este vizibilă în imediata apropiere a Băncii Transilvania, alta la intrarea în cartierul german, unde –numai într-un singur sens de circulație (!) au fost plantate semne de interzicere a traficului autovehicolelor peste 10 T.
  Tentativa falimentării firmelor lui ”Vărzaru”, care asigură sursa de existență a peste four mii de vișeuani, a fost demarată de tandemul Ciolpan-Filp, prin restricționarea circulației grele, prima victimă fiind însă… serviciul circulație din cadrul Poliției oraș Vișecu de Sus.

  PS.

  Mă întreb, dacă nu cumva Poliția Română poate justifica un interes legitim -în ce privește apărarea României, a ordinii de drept, proprietății, and so on. spre a fi invocat nulitatea actelor de procedură căci, potrivit Lg. 169/1997, III…
  ”Nulitatea poate fi invocată de primar, prefect, procuror și de alte persoane care justifică un interes legitim, iar competența instanțelor judecătorești de drept comun, care au plenitudine de jurisdicție.”
  Dar, prefectul -Györgyike BÖNDI, de ce a tăminimize?
  Dar, SRI?
  Dar, Parchetul general?
  În altă ordine de idei, redacția a fost informată despre iminența unor acțiuni de protest al angajaților societăților MARWOOD, CONREP, RG HOLZ și familiilor lor, care, sub sloganul ” dacă ne-ați restricționat, dați-ne și de mâncat!” vor protesta împotriva măsurilor luate -prin vot, de către o parte a CL Vișeuropean de Sus.

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentÎn numele legii…
  Articolul următorScrisoare deschisă -Preşedintelui României, dlui. Traian Băsescu
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here