PRIMĂRIA VIŞEU DE SUS ÎN AREST CETĂŢENESC!

  1
  766

  În urmă cu mai bine de 1 an sesizam instituţia prefectului –scriu deliberat cu minuscule, despre incompatibilitatea cu care se confrunta, la acea dată, vice-primarul Oliver Bárányi.
  Arestul cetăţenesc pe care îl puneam în vedere prefectului –ca alternativă la fapta lui Bárányi, a fost ignorant de dl. Pocol, deşi formaţia sa intelectuală ar fi trebuit să nu-i iniţieze nici o şovăială!
  Dar, vorba unui mare poet ploieştean, … “ dar, n-a fost, n-a fost, n-a fost aşa”, şi, prin urmare, am ajuns la concluzia, că în România arestul cetăţenesc trebuie să capete nu numai înţelegere din partea autorităţilor, dar mai ales sprijin!
  În cazul vice-primarului din Vişeu de Sus, ANI –Agenţia Naţională de Integritate, a făcut în acest sens câţiva paşi, drept consecinţă Oliver Bárányi a pierdut deja în faţa a 2 instanţe, iar din câte înţeleg, miercuri 29. 02. 2012 din iniţiativa membrilor USL ai consiliului local –CL, Vişeu de Sus, se va vota suspendarea din funcţie a delicventului!
  Numai că, nu numai Oliver Bárányi trebuie pus sub arest cetăţenesc, dar mai cu seamă Vasile Ciolpan, primarul!
  Consilierii locali, autorităţile judeţene ale Prefecturii, Poliţiei şi Parchetului ar trebui să se autosesizeze cu atât mai mult cu cât publicaţia “Cronica Vişeuană” de mai bine de 1 an publică documente probatoare ale verităţii în ce priveşte infracţiunile al căror făptuitor este primarul!
  Am aflat, că recent Vasile Ciolpan s-a retras din CA –consiliul de administraţie, al Spitalului, dar fapta este indubitabil tardivă. Precum în cazul lui Oliver Bárányi, PRIMARUL S-A AFLAT ÎN CONFLICT DE INTERES, de aceea la viitoarea şedinţă pe ordinea de zi ar trebui să figureze suspendarea capului Primăriei, arestul cetăţenesc să fie validat astfel şi in cazul lui Vasile Ciolpan!

  Post Scriptum
  Felicitari celor care au initiat portalul “CAUTAM PRIMAR” >>>

  http://www.facebook.com/groups/117995174996303/117998691662618/?notif_t=group_activity

  Mă bucur pentru concitadinii care sunt realemente interesaţi în căutarea unei persoane, care investită în funcţia de primar să le daruiască DRAGOSTE ŞI RESPECT!
  Cred, cu extrem de multă putere -venită de la „Făcătorul tuturor văzutelor si nevăzutelor”, în faptul că numai DĂRUIND SE POATE DOBÂNDI!
  Precum în textul Evangheliei după Matei (22, 39), „iubeşte pe aproapele tău ca pe tine însuţi”, viitorul primar al oraşului va trebui să dăruiască iubire şi respect fiecărui locuitor.
  Cine este aproapele primarului? – mă poate întreba cineva, nu fără rost.
  Dar, eu îi voi răspunde astfel: oraşul acesta care ne aşterne şi veghează somnul, ne hrăneşte, ne locuieşte prin familii, prin cei părăsiţi şi singuri, prin oamenii buni si oamenii răi, tinerii şi bătrănii, prin toţi cei ce vieţuim în el.
  VISEU DE SUS ESTE APROAPELE PRIMARULUI!
  Continuaţi oameni buni a găsi pe cel care poate A DĂRUI FĂRĂ NICI O CONDIŢIE DRAGOSTE ŞI RESPECT PENTRU LOCUITORII acestui oraş!

  Post Post Sacriptum:

  În România există 18.300 de biserici si 425 de spitale. Sursa nu precizează dacă numărul de spitale este cel dinaintea, sau după intervenţia lui Attila CSEKE asupra sistemului sanitar din scumpa noastră patrie.
  Decizia precipitată a lui Vasile Ciolpan de a renunţa la caliatea de membru al consiliului de administraţie –CA, al Spitalului, ridică întrebarea:
  Este singular acest caz, sau şi ceilalţi 424 de primari din ţară probează incompatibilitatea, conform Legii 161/2003?
  Faptul că preşedintele CJ Maramureş –Mircea Man, fost parlamentar în nu mai puţin de 3 legislaturi, a încălcat Legea 161/2003, articolul 87, prezumă o concluzie uluitoare:
  FUNCŢIONARII PUBLICI ÎNCALCĂ CU OBSTINAŢIE LEGEA!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentUDMR “TRADUCE” ROMÂNIA ?
  Articolul următorORAŞUL FĂRĂ CAP…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here