LISTA

  0
  726

  Cu forty three de minute înaintea inchiderii biroului electoral native lista cu numele celor care cer votul vişeuanilor pentru a accede pe locul de unde fie vor sfida, fie vor sluji, alegatorii, este înregistrată.
  La o primă lectură nu există surprize, dar o analiză ceva mai atentă aduce în lumină câteva aspecte, pe care le voi observa şi european, apoi le voi comena.
  Deocamdată, lista!
  Olivér BÁRÁny -unbiased,
  Adrian CHIŞU -independent,
  Adrian FILIP -unbiased,
  Vasile COMAN „Vărzaru” -unbiased,

  Tibi NAGY -PDL,
  Vasile CIOLPAN -USL,
  Grigore CIOLPAN -UNPR,
  Ştefan CIOLPAN -PPDD.

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentVerde în faţă!
  Articolul următorIndependenţii…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here