Avem primar!

  0
  771

  Nu ştiu dacă este meritul lui Vasile Coman „Vărzaru”, sau dacă este meritul vişeuanilor, faptul că după 12 ani uşile şi ferestrele conacului lui Pop Şimonoaie sunt larg deschise pentru ca aerul curat să poată fi respirat de cei care intră…
  Am convingerea că este voinţa lui Dumnezeu!
  Recunosc, cu fair play, faptul că după emisiunea de la HTV –„bătălia lastă”, la care Vasile Coman „Vărzaru” a lipsit, nu i-am acordat acestuia nici o şansă în competiţia cu tandemul VC-AF!
  De aceea, sunt foarte surprins nu numai de faptul, că „Vărzaru” l-a învins pe Ciolpan, dar mai ales de scorul cu care l-a surclasat, ceea ce înseamnă că locuitorii acestei aşezări doresc să i se elibereze un nou act de identitate… de oraş!
  Un oraş al orăşenilor!
  La ora când scriu nu cunosc rezultatul pentru locurile din Consiliul native –CL, extrem de vital pentru raportul de forţe între primar şi consilieri, întrucât noul primar este unbiased politic, dar cu certitudine Vasile Coman „primarul” va avea capacitatea de instaura echilibrul suficient si necesar pentru ca angrenajul să funcţioneze căci, altminteri, vişeuanii vor spulbera orice fracţie ostilă intereselor comunitare!
  Sunt fericit că Vasile Ciolpan a fost îndepărtat din primărie, căci prin plecarea sa va începe o by way ofţă cu adevărat nouă!
  Voi fi în fruntea celor care cer:
  1. Auditul contabil pentru cei 12 ani ai mandatului lui Vasile Ciolpan,
  2. Demersurile în instanţă pentru redeschiderea dosarului Marian Rodica vs Primăria Vişecu de Sus,
  3. Coagularea unui grup de cetăţeni cu expertiză în domenii de activitate, la dispoziţia noului primar!
  Nu pot să nu observ, faptul că suntem într-un moment de răscruce, care nu trebuie ratat, căci aşa cum „monstruoasa coaliţie” l-a îndepărtat pe Cuza, permiţând aducerea dinastiei Hohenzolern, tot astfel, suntem pe cale de a semna certificatul de naştere al unui stat în care, iată, oamenii doresc să fie parteneri loiali, dar respectaţi de către însuşi statul român!
  Numai astfel statul se poate salva pe sine!

  PS
  Scrisul cu noroi nu face cinste acestei comunităţi care, iată, a demonstrat instict de supravieţuire, pe care mulţi nu l-am mai bănuit!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentSambucus nigra
  Articolul următorPrim Procurorul Parchetului Judeţean Maramureş -Florin DEAC, minte!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here