Circ la Isprăvnicie

    0
    751

     

    primaria-viseu-2
    Primăria oraşului Vişeu de Sus

    Ședința ordinară a CL Vișeu de Sus din 26 septembrie 2013 a fost viciată de intervenția consilierului Adrian Filip.
    Deocamdată, la Parchet nu a fost înregistrată vreo plângere sau, vreun denunț penal împotriva acestuia.

    Stabilită procedural, ordinea de zi a fost adusă la cunoștința consilierilor, mai puțin la adresa presei locale și a vișeuanilor; deja, un viciu cu repetiție!
    Cunosc faptul, că pe checklistă se aflau printre altele, comunicarea referitoare la retragerea sprijinului politic față de un consilier UNPR, cât și informarea și luarea la cunoștință de către plenul CL a rezoluției de urmările penală împotriva unui consilier PP-DD.
    Cu alte cuvinte, o nouă probă –politică și juridică, de incapacitate a forului legislativ native, isprăvnicia Vișeului fiind în incapacitate de funcționare în interesul comunității!
    Ședința –condusă și asistată juridic lamentabil, a oferit independentului Adrian Filip și unui grup de 12 consilieri, inclusiv USL, să modifice nu numai ordinea de zi, dar printr-o serie de voturi complet în afara legii, să fie pusă în discuție schimbarea vice-primarului și, în cele din urmă, selecționarea sa în postura de ajutor de ispravnic!
    Care sunt culisele, cine sunt cei implicați, care este miza iată, întrebările la care am să caut să răspund.

    În curând…

    DISTRIBUIȚI
    Articolul precedentManifestul unui condamnat la moarte prin cianurare!
    Articolul următorÎn semn de solidaritate!
    Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here