Numărătoarea…

  0
  750
  Nick Vujicic -Photo Google

  Aparent, întrebarea „ce trebuie pentru a realiza o numărătoare” pare fără noimă, chiar idioată, dar nu e chiar aşa!
  Simplitatea face strălucirea atât de intensă încât riscul orbirii creşte exponenţial, uneori…
  Precum în cazul societăţii noastre, româneşti, o societate oarbă, orbită, în vârful căreia stă întotdeauna (de câteva decenii) un…chior!
  Îşi poate imagina cineva dintre dumneavoastră o situaţie în care cineva, om drag sau un străin din alt sat, dar fără nici o şansă da a duce lingura la gură?
  V-ar trece fiorii dacă aţi vedea un om fără mâini, fără picioare, în imposibilitate de a-şi mângâia propriul copil?
  Chiar aşa!
  Puteţi imagina un asemenea bărbat, fără mâini, fără picioare, căsătorit şi tată de copil? Dacă vă este greu exerciţiul de imaginaţie daţi clic pe link-ul de jos şi faceţi cunoştinţă cu sârbul născut în Australia…

  Nick Vujicic -Photo Google
  Nick Vujicic -Photo Google

  https://www.youtube.com/watch?v=6P2nPI6CTlc

  Ei bine, aştept clipa când în scumpa noastră patrie cel puţin la nivelul fiecărei comune, localităţi, se va naşte un bărbat asemenea lui Nick Vujicic.
  Aştept clipa când eliberarea înainte de termen a unui cetăţean condamnat pentru infracţiuni ce ţin de subminarea sănătăţii statului român, precum putinciosul Adrian Năstase, să nască o revoltă cel puţin similară cu cea pe care o stârneşte acordarea unui penalti la un meci de fotbal, în care numai arbitrul a văzut henţul!
  Număr zilele ce au rămas până la clipa când Rareş Bogdan –un jurnalist a cărui vârstă nu i-a îngăduit –să mulţumească pentru şansa aceasta celui de sus!, să moară în decembrie 1989, se va întreba, fie şi retoric: ”ce ar spune Călin Nemeş auzindu-mă cum mă bucur pentru eliberarea înainte de termen a lui Adrian Năstase?”
  Aştept clipa când societatea noastră va fi împânzită de instigatori ce pot duce şi să educe naţia în viaţă către acel echilibru interior şi bucurie creatoare de care Nick Vujicic vorbeşte lumii din care şi eu, şi tu, şi el şi ea şi noi românii facem parte şi împreună suntem minunea acesteia!

  Până atunci eu număr, eu instig şi chem pe toţi românii aflaţi la baza piramidei (Maslow!)  la lupta împotriva acestui sistem potrivnic cetăţeanului!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentLa moartea lui Patriciu…
  Articolul următorSatana şi satanişti…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here