ZAPCIUL, un maniac aflat la putere!

  0
  732

  În cei 25 de ani trecuţi de la împuşcarea lui Nicolae Ceauşescu timpul nu a fost generos nici cu personajele care şi-au ales drept paravan ideologia „dreptei”, dar nici cu doctrina liberală. Doctrină care, în lipsa unui capital suficient şi necesar  „bunăstării individului” –aşa cum propovăduiau teoreticienii americani ai liberalismului, Burnham James fiind, probabil, cel mai notoriu cu al său eseu publicat în 1964 la New York „Suicide of the West”, a fost nevoită, şi nu numai în România, dar şi în vecinătatea-i imediată, să îşi lărgească într-atât „graniţele” în cadrul sistemului capitalist încât a dat naştere unor monştri, precum  (neo) „liberalismul bolşevic”, identificat pe la începutul anilor 90 la Budapesta, dar importat destul de repede şi de către „corifeii” epigoni ai Brătienilor!

  Suicide-of-the-West-vF2

  În acest sens alianţa USL fiind un adevărat epitaf pe piatra de mormânt a liberalismului românesc sau, dacă doriţi, o excelentă ilustraţie pentru un posibil contra eseu la Burnham „Dead of tfe East”…

  Groparul liberalismului românesc are, aşadar, o moacă de bastard şi un nume pe măsură şi las pentru cititori bucuria de a-l nominaliza, dar eu am să încerc să evidenţiez care este totuşi „meritul” acestui trădător libidinos!

  ( …va rămâne pentru încă multă vreme fără răspuns următoarea întrebare: cum poţi să militezi pentru vot universal într-o societate –educată atât de precar precum cea românească, în care este o evidenţă faptul că votul celor mulţi este îndreptat tocmai împotriva „burgheziei”?

  Chiar deunăzi citeam undeva despre faptul că dacă s-ar interzice participarea la vot a celor care nu au minim 8 clase, PSD nu ar exista pe scena politică! )

  Nu vreau să intru în detaliile intestine ale PNL, însă nu pot să nu subliniez carenţele singurului injectat cu „hormoni politici” pe care PNL l-a avut după moartea lui Dan Amedeo Lăzărescu, mă refer la Crin Antonescu, care este singurul vinovat pentru „graţierea” politică a lui Călin Popescu Tăriceanu! Acest personaj sinistru –aţi ghicit, căci despre el era vorba cu două fraze mai sus, va bulversa definitiv nu numai liberalismul românesc, dar acest maniac aflat la putere timp de 4 ani, inspirat de ecourile gâfâielilor erotice ale lui Băsescu, prin anunţarea candidaturii sale la preşedinţia republicii va pune pe butuci toată aşa numita dreaptă românească, fiind investit drept zapciul ispravnicului de la PSD,  care va strânge capitalul distribuit de Ion Iliescu în 1990 în urma celebrului slogan „nu ne vindem ţara”!

  Iată de ce, nu încape nici un dubiu că preşedinţia României este arendată pentru încă cel puţin 25 de ani de-acum încolo PSD-ului, dacă societatea românească va dormi în picioare!

  Iată de ce, nu încape îndoială, faptul că în oraşul nostru şi Satan şi sataniştii îşi mai pot face de cap atât timp cât vişeuanii nu vor căuta să răspundă la următoarele întrebări:

  –      Cine a devalizat piaţa muncii din oraşul nostru?

  –      De ce Justiţia judeţeană încă îi protejează pe devalizatori?

  –      De ce nu este în stare această comunitate locală de a identifica, individual şi colectiv puterea de a determina cum să fie tratată?

   

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentSatana şi satanişti -2
  Articolul următorSataniştii
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here