Fuga stăpânului spaimei

  0
  758

  Decând lumea şi omul pe pământ viaţa acestuia vibrează pe frecvenţe modulate de … alţii!
  Endorfinele, adevărate potenţiometre de frecvenţă, sunt creaţiile corpului fizic al omului şi în funcţie de calitatea vieţii, sunt mai mult sau, mai puţin, numeroase adică, rezonanţa Schuman este mai mare sau mai mică dar, sub 17 Hz!
  De pildă, un lefegiu are zeci de mii de endorfine căci, lefegiul nu are grija zilei de mâine astfel, el îşi permite o calitate foarte ridicată a vieţii deci, teoretic, vibrează intens.
  Da, vibrează dar, oare cât de înalt!
  Cât de înalt să vibreze şi câte endorfine poate avea cineva care, abea este văzut în societate, care nici la biserica din sat nu merge de teamă ca nu care cumva vreunul cu endorfine austere să-l interpeleze în ce priveşte adevărul despre felul în care i se calculează pensia, sau de ce el nu este luat în seamă decât o dată la 4 ani?
  Circul din parlament, circul de la interne apoi, circul de la televizor cu urmăritorii unei maşini -B 56 DHY, mi-au diminuat numarul endorfinelor şi, în aşteptarea unei zile pe care o visam cu mai bine de 25 de ani în urmă, am reluat lectura, a 2-a lectură a cărţii lui Cornel Ivanciuc, cea care a împrumutat şi titlul acestui text de ziar,,,

  PS:
  Azi, aşteptând, cu sufletul la gură, votul cu privire la reţinere, arestare, Elena Udrea a denunţat statul mafiot!
  Aştept reacţia Parchetului General!
  Până atunci iată, o probă generatoare de endorfine, non austere!
  declaratie de avere

  Buciumi, Şomcuta Mare, 28. 10. 2015

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentRomânia, ţara celor 3 scaune
  Articolul următorMortul din târnaţ
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here