Comunicat de presă

  0
  792

  Subsemnații Alina TRIFOI, Dumitru ANDREICA, Theodor NAGY, membri ai Partidului Național Liberal din România, aleși în mod democratic la recentele alegeri locale drept consilieri locali, validați de către Judecătoria Vișeu de Sus, dar printr-o procedură abuzivă și profund nelegală refuzându-ni-se de către majoritatea PSD acest statut, în cele din urmă ne-am adresat Justiției astfel, prin sentință judecătorească și definitivă invalidându-se abuzul am fost puși în drepturi, iar vineri 21 octombrie a.c. la ora 15 vom depune jurământul.
  Pe această cale ne reafirmăm loialitatea față de cetățenii orașului Vișeu de Sus, cu un accent de iubire civică față de cei care ne-au acordat încrederea lor prin vot, asigurându-i, încă o dată că vom face tot ceea ce ține de priceperea și respectul nostru față de vișeuani și lege –denunțând și în Justiție abuzurile PSD față de lege și cetățean, că vom vota întotdeauna în favoarea intereselor concetățenilor și cu obstinație împotriva intereselor de clan ale PSD!
  Așa să ne ajute Dumnezeu!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentValsul lui Caligula
  Articolul următorDespre orbirea și cronofagia din magistratură…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here