Este marți, 27 decembrie 2016, ora 11 și 19 minute și sunt în fața calculatorului pentru a redacta o știre cu adevărat importantă și, chiar dacă Klaus Iohanis încă nu a anunțat dacă acceptă propunerea ca doamna Sevil SHHAIDEH să fie numită prim ministru al Guvernului României îndrăznesc o premoniție și luând în calcul argumente juridice –nici Iohanis nu este ”curat”, întrucât există probe în ce privește implicarea sa în adopțiile de copii așadar, paritate cu ușor avantaj de partea lui Dragnea căci, judecătorul încă nu și-a motivat sentința, iar obstrucția în ce privește dreptul la contestație a lui Dragnea este evidentă, dar mai ales pe cele de interes național, care pledează în favoarea ideii că cele 2 palate nu iși permit o și mai acută criză politică și dezbinarea până la pulverizare a societății, cred că Iohanis ar putea accepta nominalizarea!
Va avea curaj să înfrunte un adversar net superior lui?
Nu sunt prietenul doctrinei PSD și nici al lui Dragnea, dar în urma unor schimburi SMS am înțeles un fapt: acest om politic –probabil cel mai puternic lider al PSD de după Ion Iliescu, este absolut convins de necesitatea concordiei în societatea românească și, cel puțin ca argument și mesaj cu conotație nu numai politică, cât mai ales socială, a acceptat o propunere ce i-am comunicat-o, care va aduce Maramureșul ”istoric” –localitățile ȘIȘEȘTI și BĂSEȘTI din nou în prim planul unității politice naționale!
Textele reproduc cu fidelitate schimbul de SMS avut cu Liviu Dragnea, iar proba juridica se află în redacție!
077220581
As fi încântat să asist aici în Maramureșul ”istoric” –locul de unde vă scriu ca non iubitor de PSD, dar obiectiv, la o ședință de Guvern!
Șișești, Băsești sunt făuritoare de UNIRE!
Guvernați-ne cu smerenie și respect și veți face istorie!
Sănătate și La mulți ani!

sms-1

077220581
Mulțumesc!
Dați un semn, un mesaj de unitate și faceți la Șișești și Băsești ședința primului Guvern PSD cu adevărat iubitor de țară!
La mulți ani, domnule!
PS.
Am lucrat 10 ani în presa internațională știu care e percepția străinilor despre noi, haideți către noi, lumea de rând, COMUNICAȚI –fără aroganță, ca pe vremea Năstase-Ponta, puteți schimba în bine și imaginea către afară și starea de ură și dezbinare!
Veniți mai des în Maramureșul ”istoric”, faceți-l istoric și pentru PSD și Guvern!
Domnul fie lăudat!
Sărbători fericite, domnule!

sms-2

07216xxxx3
Am și transmis către Sevil mesajul să pregătească o ședință de Guvern acolo.
Rămâne doar să îmi comunice data.

sms-3

Vișeu de Sus, ora 11:56

Post Scriptum
Între timp Palatul Cotroceni a anuntat că Nu acceptă candidatura pentru funcția de Prim Ministru a Doamnei Sevil Shhaideh solicitând PSD-ALDE o altă nominalizare ceea ce, în opinia mea, este echivalentul unei crize politice care, mai mult ca sigur se va escalada!
În această dispută PSD are șanse mai mari decât Klaus Iohanis, iar argumentele sunt cele din text!

4657 Vizualizări Total 11 Vizualizări Azi

Nascut in Sighetu Marmatiei, la 22. 10. 1953 intr-o familie mixta de etnici cu identitate imperiala si regala: slovaca, ungara, turca si romana. Primul meu invatator a fost domnul Alexandru RUJA, caruia ii multumesc pentru dragostea, rabdarea si iscusinta de a ma fi cioplit, slefuit si asezat pe soclu in aceasta minunata sala de expozitie a culturii romanesti. Absolvent -fara licenta, in 1994, al Scolii Superioare de jurnalism Bálint Győrgy din Budapesta. Ex corespondent al departamentelor pentru limba romana, intre 1991-1997 pentru Europa Libera, 1992-2001 BBC si 1994-1996 Deutsche Welle. Fondator si editor al primei publicatii a orasului Viseu de Sus - "Comunicator".