Pleacă, mizerie! –scrisoare deschisă către Coldea…

  0
  980

  „Mi-am slujit ţara şi instituţia în felul cel mai devotat cu putinţă şi privesc cu mândrie în urmă la toate misiunile îndeplinite, la sute de operaţiuni de succes, la progresul remarcabil, la reformarea, transformarea, modernizarea şi optimizarea instituţiei, la oamenii care m-au modelat profesional şi la cei pe care eu i-am învăţat că nu există ideal mai înalt şi profesie mai nobilă decât aceea de ofiţer de intelligence.” -Florian COLDEA

  http://www.stiripesurse.ro/breaking-news-florian-coldea-rup…

  Da, ai slujit…
  Ai slujit interese oligarhice și, cum v-ați deprins deja toți cei care participați activ la jefuirea acestei patrii, pui cuvintele tale –mincinoase, în ”cârca” dragostei de țară!
  Eu știu că minți și de aceea, îți scriu această scrisoare pentru ca tu să simți, în toată greutatea lui, disprețul meu față de tine, Coldea!
  Caporal al minciunii devenit general al Serviciilor de intelligence, cine de 12 ani tace mâlc, fără pic de jenă cum nici acum, când aruncă în obrazul patriei cuvintele-i mincinoase, nu are pic de jenă precum mielul din pântecul mamei lui, oaia!
  Nu ți-a fost jenă când Doru BRAIA –singurul moderator de televiziune care a acordat spațiu de emisie, atât cât a putut să acorde, tăierilor ilegale și jafului împotriva ”aurului verde”, unde am pomenit de ”tăcerea mieilor” din SRI și tu și ceilalți din SRI ați tăcut și atunci când în Parlamentul României, pe vremea când LCK era Procuror General al României și eu, un jurnalist independent din provincie, de acolo de unde ”se agață harta-n cui” am cerut răspicat demiterea ei, probând cu înscisuri, crase abuzuri ale celei obligată a monitoriza ordinea de drept și nici până azi nu mi-ai răspuns la cele 7 volume de probe pe care –o pot dovedi, general al minciunii, ți le-am pus la dispoziție deci, tăcerea ta a fost profundă aidoma rănilor pe care cancerul vostru, al oligarhilor puterii, îl provoacă de 27 de ani scumpei noastre patrii!
  Pentru că în tot acest timp voi v-ați bătut joc și de morminte și de viața noastră, te desfid, spunându-ți: -Piei, mizerie și nu mai pune labele tale jegoase și vorba mincinoasă pe această patrie!
  Piei, undeva în afundul pământului, de rușinea minciunii tale!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentOZN
  Articolul următor2017 –capitularea Justiției?!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here