HAI, SICTIR!

0
1217
Mircea ȘERBAN -senior editor

Ex Procurorul Șef al DNA -Daniel MORAR, este probat (cel puțin) printr-un document, că a închis ochii la jaful împotriva României, fiind asistat de procurori din cadrul DNA, Papici, Stoina, Botezan.
În prezent, Daniel Morar mulge demnitatea de judecător la Curtea Constituțională, precum în copilărie vaca din grajdul părinților și, ca și atunci și în prezent se întâmplă ca, vaca gata mulsă, să dea cu piciorul în donița cu laptele adevărului…
Laura Codruta KÖVESI este succesorul juridic al lui Daniel Morar în funcția de șef al DNA și în formă continuată este complice al acestui jaf!
Domnule Președinte al României nu mai declarați mulțumirea Excelenței Voastre față de activitatea acestor institutii caci, deveniti părtaș la crima împotriva Romaniei și, la expirarea mandatului dvs, vi se va face un dosar penal de formă continuată cu multiple spețe!
Dacă însă Excelența Voastră îi urâți pe cetățenii României și România, precum Nicolicea, șef al Comisiei Juridice din Parlament, ei bine, atunci, hai, sictir și ție –Klaus Werner IOHANNIS, căci, toți cei care în 1989 –manipulați de securitate, am ieșit în stradă știind că trântim comunismul cât colo, rămânând (încă) în viață avem, posedăm acea dimensiune morală care vouă, politruci nesimțiți, corupți, căci „ea, corupția v-a făcut oameni”, vă lipsește!

Mircea Șerban

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentDECIZIA
Articolul următorDelicventul, judecătoarea și abuzurile lor…
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here