Ex Procurorul Șef al DNA -Daniel MORAR, este probat (cel puțin) printr-un document, că a închis ochii la jaful împotriva României, fiind asistat de procurori din cadrul DNA, Papici, Stoina, Botezan.
În prezent, Daniel Morar mulge demnitatea de judecător la Curtea Constituțională, precum în copilărie vaca din grajdul părinților și, ca și atunci și în prezent se întâmplă ca, vaca gata mulsă, să dea cu piciorul în donița cu laptele adevărului…
Laura Codruta KÖVESI este succesorul juridic al lui Daniel Morar în funcția de șef al DNA și în formă continuată este complice al acestui jaf!
Domnule Președinte al României nu mai declarați mulțumirea Excelenței Voastre față de activitatea acestor institutii caci, deveniti părtaș la crima împotriva Romaniei și, la expirarea mandatului dvs, vi se va face un dosar penal de formă continuată cu multiple spețe!
Dacă însă Excelența Voastră îi urâți pe cetățenii României și România, precum Nicolicea, șef al Comisiei Juridice din Parlament, ei bine, atunci, hai, sictir și ție –Klaus Werner IOHANNIS, căci, toți cei care în 1989 –manipulați de securitate, am ieșit în stradă știind că trântim comunismul cât colo, rămânând (încă) în viață avem, posedăm acea dimensiune morală care vouă, politruci nesimțiți, corupți, căci „ea, corupția v-a făcut oameni”, vă lipsește!

2488 Vizualizări Total 11 Vizualizări Azi

Nascut in Sighetu Marmatiei, la 22. 10. 1953 intr-o familie mixta de etnici cu identitate imperiala si regala: slovaca, ungara, turca si romana. Primul meu invatator a fost domnul Alexandru RUJA, caruia ii multumesc pentru dragostea, rabdarea si iscusinta de a ma fi cioplit, slefuit si asezat pe soclu in aceasta minunata sala de expozitie a culturii romanesti. Absolvent -fara licenta, in 1994, al Scolii Superioare de jurnalism Bálint Győrgy din Budapesta. Ex corespondent al departamentelor pentru limba romana, intre 1991-1997 pentru Europa Libera, 1992-2001 BBC si 1994-1996 Deutsche Welle. Fondator si editor al primei publicatii a orasului Viseu de Sus - "Comunicator".