ACUZ!

0
518

Parchetul dpl ICCJ
050706 –Bucuresti
Bulevardul Libertatii Nr. 12
Tel. 021/3193833

Dlui. Augustin LAZAR
Procuror General

Excelenta,
domnule Procuror General!

Subsemnatul Mircea SERBAN, cetatean roman, cu domiciliul in Viseu de Sus, Maramures, str. T. Vladimirescu Nr.4, CNP, X-X-X-X-X-X CI seria MM, nr. X-X-X-X, eliberat de SPCLEP Viseu de Sus, la X-X-X-X-X, va aduc la cunostinta urmatoarele fapte:

1. Potrivit urmatoarelor inscrisuri: –Adolphe STERN –Insemnari din viata mea, Editura Cercului Libertatea, Bucuresti, Tiparul Atelierele Sarindar, 1921, publicație legală pe întreg teritoriul României deci, și al UE, citez: …”indata dupa revizuirea art. 7 din Constitutie, cererile de naturalizare din partea evreilor incepura a curge. [..] nenorocitul sistem adoptat de art. 7, va duce la o taraba, care va baga un nou ferment de coruptie in viata noastra publica. […] S-au vazut de multe ori invinuindu-se nu numai deputati, particulari, dar chiar ministri ai tarii, de a specula cu naturalizari […] Cremieux, la 14 iunie 1866, a oferit Printului un imprumut de lire sterline 100.000, pentru a schimba legea si a se da evreilor dreptul de a poseda mosii.”
-Adolphe STERN –Din viata unui evreu-roman, Bucuresti Tip „Progresul” 1915, publicație legală pe întreg teritoriul României deci, și al UE, citez: …” acest pacat in contra viitorului si in contra romanismului s-a savarsit in urma, nu de functionari subalterni, ci de insisi legiuitorii tarii” […]

2. Potrivit Decizia CCR, din 23. 11. 2017, citez: …”Curtea, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, a respins sesizarea şi a constatat că nu există conflict de natură constituțională între Guvernul României şi Ministerul Public – DNA. Motivele le veți afla foarte pe scurt în comunicatul de presă”, a declarat şeful CCR, Valer Dorneanu “ ceea ce inseamna ca DNA poate ancheta activitatea oricareia din puterile statului,

3. Potrivit urgenței în procedura de adoptare, a rezultatelor voturilor exprimate atat in Camera Deputatilor, cat si in Senat –lista nominala si voturile exprimate in anexa la prezentul denunt penal, citez: … “Parlamentul Romaniei a adoptat Legea 217/2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii” respectiv, “Legea 157/2018” –Vexler.

Domnule Procuror General al Romaniei,
Excelenta!

Va supun atentiei:
a. Practicile la care evreii din Romania au recurs de-a lungul existentei acestora pe teritoriul tarii noastre adica, darea de mita!
b. Coruptia institutionalizata sub forma continuata, decenii iata, chiar veacuri in randul inaltilor demnitari de stat, parlamentarilor, chiar a Suveranului!
c. Precedentul creat in urma scandalurilor legate de activitatea Guvernului, prin care DNA a cercetat activitatea executivului!
d. Modul de-a dreptul anticetatenesc -neprietenos si lipsit de respect si de buna credinta, cu încălcarea Constitutiei Romaniei art. 1(3), 1(5), 6(2), 29(1), 30(1), 33(3) cat si prevederilor din Declaratia Universala a Drepturilor Omului art. 18, 19. prin care numai cu 3 exceptii, toti legiuitorii au dat dovada la votul exprimat in Parlamentul Romaniei!
e. Excluderea Academiei României din actul de consultanta la proiectul de lege, –nu a avut nici macar statut de observator, cum au beneficiat o serie de ONG-uri (fundatia Wiesel, de pilda!)

Solicit:
– Ancheta Parchetului General cu privire la fapta de luare de mita, impotriva parlamentarilor celor 2 camere, dar si impotriva Presedintelui Romaniei, suspiciune reala si neinfirmata!
– Trimiterea la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a decide daca cele 2 legi sunt in spiritul si litera Constitutiei Romaniei!

Cu respect,
Mircea SERBAN
Senior editor, Cronica Viseuana

Post Scriptum

Cetățenii români doritori a semna în solidar cu subsemnatul, printr-o Cerere de Intervenție Accesorie, o pot face la adresa de eMail a Parchetului General: sesizare@mpublic.ro.
Multumesc (și) pe această cale dlui. Cătălin BERENGHE pentru solidaritatea exprimată față de acest demers!
Cu respect, Mircea Șerban
Senior editor
www.cronicaviseuana.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here