În intervalul 14-15 martie în Europa, Statele Unite și Canada se vor desfășura manifestări de protest față de o decizie a unei autorități locale finlandeze, Serviciul Social de Protecție a Copilului ce a sechestrat (i)legal copii doctoriței Camelia Mihaela SMICALĂ -Jalasoski și de solidaritate cu românca aflată în luptă pentru drepturile copiilor și ale sale în calitate de mamă.

Organizatoare a evenimentului din comuna Rozavlea, Maramureș, publicația Cronica Vișeuană avea ca invitați pe Doamna Doctor Camelia Mihaela SMICALĂ, pe muzicologul și rapsodul Grigore Leșe, ex Avocat al Poporului Domnul Profesor Gheorghe Iancu și eurodeputata Maria Grapini.

Grigore Leșe și-a exprimat solidaritatea față de doctorița Smicală dar, nu poate da curs invitației întrucât va cânta în Franța pe 20 martie.

Profesorul Iancu a contactat în această săptămână o banală răceală și se află în convalescență.

Doamna Maria Grapini -cu care am purtat o convorbire telefonică, mi-a comunicat că, vine în România dar, nu la Iași de unde urma să ajungă în Maramureș ci, la…Timișoara și nu va da curs invitației din motive care, …m-au lăsat perplex!

O citez din memorie, …”din cauza virusului toate manifestările din agenda Bruxelles-ului au fost suspendate iar, europarlamentarii au fost sfătuiți, ni s-a recomandat să anulăm orice participare la adunări publice!

Inițial am crezut că este o glumă proastă și i-am și reproșat doamnei faptul că, ”execută dispozițiile Bruxelles-ului” domnia sa ne având indulgența de a mă lăsa să argumentez astfel încât convorbirea a fost curmată. Nu poate nimeni accepta genul de discuție a la media show-ul practicat de politicieni prin studiourile televiziunilor, cel puțin aceasta este poziția mea.

Ulterior mi-am dat seama că această femeie îmi punea în brațe o știre de mare gravitate!

Iată, de ce -și nu voi face nici o speculație ci, mă voi limita la două întrebări, al căror caracter retoric va fi infirmat (dar, atunci situația e foarte gravă!), sau da, vor rămâne retorică…

  1.  A emis, oare, Organizația Mondială a Sănătății –OMS, unica autoritate de specialitate a sănătății, Recomandare, Ordonanță, Circulară, spuneți-i cum doriți, cu caracter secret,  către structurile mondiale, europene prin care sunt avertizate acestea și angajații lor despre iminenta impunere a carantinei globale?
  2.  Dacă OMS nu a emis vreun înscris, care este motivația, argumentul, cauza ce a determinat șefimea de la Bruxelles pentru a suspenda calendarul activităților și interdicția privind participarea europarlamentarilor la manifestări la care participă mase largi de oameni? 

Nu cumva lumea va asista la primul document oficial, cu valoare juridică internațională, al mult contestatului ”Guvern Mondial”?

Este Corona virus o creație la comandă politică, sau militară?

Dacă doamna Grapini nu îmi va răspunde până la închiderea ediției la SMS-ul prin care am cerut numărul de înregistrare al înscrisului prin care a fost validată interdicția domniei sale de a participa la Mitingul de protest și solidaritate cu doctorița Camelia Mihaela SMICALĂ -Jalaskoski, de la Rozavlea, însemnă că avem proba faptului, că omenirea și libertatea omului sunt controlate deja de cineva, care rescrie un roman al lui Hugo! 

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentImpozit pe spaimă -Lastensuojelu
Articolul următorCOMUNICAT DE PRESĂ
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here