Războiul este o creație a fortei răului!

El, războiul, naște ură înflăcărată și tăciuni ai focului mistuitor, a tot!

Omul este creație a binelui și a iuibirii, după chipul și asemănarea lui Dumnezeu! 

Născut viu este ființă vremelnică, dar ca persoană este veșnică! 

El creează -prin femeia iubită, soție și mamă, energie orgonică, adică iubire necondiționată, lumină -în termenii populari, fiind singura vietate capabilă a produce această energie orgonică peste nevoile sale de viață!

BĂRBATUL (nu masculul!), ales de ea, va înmii această energie, iar bunul Dumnezeu o va lua și o va duce în Univers acolo unde este trebuința!

Căderea din această condiție are consecință nașterea răului!

George Friedman -cel mai titrat analist al Casei Albe -indiferent de locatar, spunea ca ”NICI O TARA DIN LUME nu poate trăi în pace neîntreruptă, fără război, nici chiar SUA”! 

Cine sunt exponentii războiului dacă nu cei care au demarat prigoana împotriva lui Iisus Hristos și a crestinilor? 

Cine, dacă nu EVREII!

Tot ei au gasit, în fiecare secol, mileniu, motive de război pe care nu s-au sfiit să le și finanțeze, dar ei rămânând mereu în umbra lor, a razboaielor! 

Comunismul și fascismul a fost creația evreilor; neofascismul și neocomunismul tot a celor fără de țară și limbă de Dumnezeu!

Familia Rothschild este poate, cea mai veche familie de evrei care s-a ocupat cu cămătăria si traficul de oameni.

DA, ROTHSCHILD ESTE SI AZI UN TRAFICAT DE CARNE VIE SI CAMATAR! 

Planul Marschall?  -o cămătărie ordinară!

Razboiul de azi din Ucraina tot creația lor este! 

Linia Pilsudsky propusă de Putin -clasică în administrarea spațiilor tampon între occident și orient NU LE MAI CONVINE EVREILOR căci, nu prea mai este aducătoare de capital, dimpotrivă, e cheltuitoare! 

De aceea au refuzat propunerea lui Putin, 

Cine este Putin?! 

Ca să aflăm răspunsul la întrebare mergem la 2 surse: Pius al IX-lea și Dostoievschi. 

Primul este cel care -în ciuda rugăminților în genunchi e peste 60 de delegații al Conciliului Vatican, a ridicat omul la statut de PERSOANĂ INFAILIBILĂ!

Dostoievschi (contemporan cu Pius) scrie în romanul Demonii: …”Viața este suferință, viața este spaimă și omul e nefericit. Acum totul nu-i decât suferință și frică. Acum omul ține la viață pentru că ține la suferință și la frică. Așa este construită acum lumea. Acum viața i se înfățișează omului în chip de suferință și frică, aici e toată minciuna.ASTĂZI OMUL ÎNCĂ NU ESTE OM CU ADEVĂRAT. VA VENI UN OM NOU, FERICIT ȘI MÂNDRU, OMUL CĂRUIA ÎI VA FI ABSOLUT INDIFERENT DACA VA TRĂI SAU NU: ACESTA VA FI OMUL NOU. Cine va învinge suferința și frica acela va deveni el însuși Dumnezeu. Iar celălalt Dumnezeu nu va mai exista.” 

Dacă nu am ști că acest fulminant roman a apărut în 1872 am spune fără echivoc căeste dogmă neomarxistă! 

Dacă nu am ști că Pius al IX-lea a fost Pontif începând din 1846, am zice ca este un neonazist coborâtor din Mussolini.    

Așadar, nu îl acuzați doar pe PUTIN -vrednic apărător al intereselor națiunii sale și al ortodoxiei, ci SĂ CEREM TOȚI CREȘTINII SOCOTEALĂ EVREILOR CARE DE CÂND LUMEA FAC, DESFAC RĂZBOAIE ȘI AȚÂȚĂ OMENIREA! 

Să ne înțelegem: NU SUNT avocatul lui PUTIN, ci al ADEVĂRULUI; -aflarea lui este un dificil și riscant minerit!

În ciuda faptului că de-a lungul istoriei lor ucrainenii -prin liderii lor, au făcut mult rău scumpei noastre patrii și națiunii noastre, deplâng faptul că mor oameni nevinovați în acest război plecat din mintea și voința evreilor contemporani nouă!

Îi cer lui Putin, în numele umanității, să nominalizeze DAIMONUL cu care el și națiunea i se opune, și luptă! … acum în Ucraina, curând în republica Moldova, apoi în România!

Cer tuturor românilor, celor care iubesc patria aceasta de morminte de eroi și pământul ei din care ne-am născut, să nu lase labele pline de sânge și pucioasă al fascismului iudaic să rupă țara!

Numai de noi, poporul acesta blând și omenos, depinde!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentLichefierea ca formă de contemplare a exploziei…
Articolul următorCORESPONDENȚA DIN ITALIA
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here