Student al unui din marii gazetari ai Italiei -Indro Montanelli, proprietarul acestui ziar Marco Travaglio este unul din ”independenții” jurnalismului actual. Frecvența unei oscilații între polii între care se derulează acest război din Ucraina -care va determina noile frontiere ale Europei și distribuția celor de putere, este o chestiune care cel puțin, pe mine Mircea ȘERBAN nu mă deranjează, dar ceea ce mă intrigă este lungimea de undă a acestuia cu… daimonul ce mână acest război!
Doamna JS Vîrsta, corespondenta noastră din Italia va demara în aceste zile producția unui interviu cu proprietarului și finanțatorul acestui foarte, foarte popular periodic!
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCORESPONDENȚA DIN ITALIA
Articolul următorAPEL
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here