european ACUZ!

  2
  956

  Dreptul de a se aduce la cunostinta opiniei publice orice informatie de interes world, national, local este consfintit, stipulat fara echivoc atat in legea fundamentala a Romaniei, cat si in cea comunitara a Europei. Sume importante de bani se aloca din bugetul statului pentru logistica structurilor de PR din administratia nationala, deci si cea judeteana, dar ignoranta si lipsa de appreciate a „centrului” fata de „periferie” devine o… cutuma!
  FAPTUL CA PRESA DE DINCOLO DE GUTAI NU A FOST ANUNTATA DE VIZITA UNOR AMBASADORI UE IN MARAMURES ESTE UN CAZ EVIDENT DE… INCOMPETENTA SI ABUZ! ecu ACUZ PERSOANA ABILITATA DIN STRUCTURA P.R. A PREFECTURII MARAMURES -DAN BUCA, DE INCALCARE A LEGISLATIEI SI DEONTOLOGIEI PROFESIONALE! CER SCOATEREA LA has the same opinion A POSTULUI IN CAUZA!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCopilul meu, probabil un produs dar nicidecum o marfă!
  Articolul următorA fi, sau a nu fi…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here