A fi, sau a nu fi…

    0
    904

    In urma cu catva timp protestam fata de faptul, ca presa de „dincoace de deal” este ignorata de autoritatile statului roman, in speta de cei care fac PR-l acestor autoritati. Vizita unor ministri UE -facuta in Maramuresul „istoric” nefiind anuntata asa cum o cere protocolul.
    Serviciile de relatii cu publicul -PR, sunt obligatorii in toata lumea civilizata, acolo unde exista populatie si… presa!
    Iata, ministrul Elena UDREA a facut o vizita la Baia Mare, dar nu s-a adus la cunostinta mediilor de informare in masa; din Viseu, de pilda, dar cred ca nici cei de la HTV din Borsa nu au fost instiintati… ceea ce ma face sa cred, ca si pentru ministerul condus de Dna. Udrea, dar si pentru Prefectura Maramures, acest areal de dincoace de Gutai este vidat de populatie!
    Cert este faptul ca milioane de oameni parasesc Romania de la Ceausescu incoace, dar nu am cunostinta de cauza de faptul ca la Viseu de Sus sa nu mai fie nici un locuitor!
    In cazul in care oricare din autoritatile statului va ignora existenta revistei CRONICA VISEUANA, dar si a celorlalte media din zona, voi protesta la Federatia Internationala a Jurnalistilor, la autoritati internationale.

    DISTRIBUIȚI
    Articolul precedenteuropean ACUZ!
    Articolul următorCătre Parchetul Vişeu de Sus
    Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here