COMUNICAT -epilog la serialul O fantomă revendică averea lui „Pop Şimonoaie”

  2
  976

  Aduc la cunoştinţa opiniei publice faptul, că Tribunalul Bucureşti, a decis redeschiderea dosarului penal în care prin Rezoluţia din 22. 01. 2007 a fost începută urmărirea penală faţă de A.N. pentru săvârşirea infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată.
  În sarcina A.N. s-a reţinut că a fost falsificat testamentul olograf al defunctei Fonai Olga –fiica adoptivă a lui Sigismun Simeon şi a Irinei Maria Iulia PAPP, înscris utilizat de numita Marian I. Rodica, în vederea reconstituirii dreptului de proprietate asupra unor bunuri care au aparţinut defunctei.
  Prin redeschiderea acestui dosar penal, Cronica Vişeuană va căuta să dovedească faptul că, defuncta Olga FONAI –nu putea fi autoarea vreunui înscris, dat fiind faptul că figureământul dânsei în -ultima parte a vieţii, îi era abolit.
  Pe de altă parte, prin utilizarea unui înscris olograf numita Marian I. Rodica şi persoanele care o consiliază săvârşesc o infracţiune când încearcă să îşi însuşească ilegal o avere fabuloasă, care în lipsa erezilor naturali –potrivit legii, rămâne în administrarea statului român.
  În al three-lea rând, va fi developată atitudinea primarului Vasile Ciolpan, a consilierilor din comisia juridică a Consiliului native Vişecu de Sus, dar şi a magistraţilor din localitatea noastră, care nu numai că au asistat nepăsători la tentativa de devalizare a statului, dar unii au şi favorizat infractorul.
  Averea familiei Sigismund Simeon şi Irina Maria Iulia PAPP evaluată la aproximativ 500 milioane euro, valoare de piaţă, –peste 18 mii de hectare de pădure, imobile –precum vila din Bucureşti, fostă proprietate a sculptorului Cornel Medrea, dar şi altele din judeţele Suceava şi Maramureş, i-a scos din minţi pe cei interesaţi a deposeda statul român!
  Prin implicarea subsemnatului în încercarea de a salva –în interesul comunităţii locuitorilor din Vişeu de Sus, această moştenire, din acest moment, by way ofţa mea este în pericol, iar riscul de a fi eliminat fizic este actual!
  Puterea pe care Bunul Dumnezeu mi-a dăruit-o este mai presus decât orice pericol, de aceea sunt în măsură să lupt cu aceste forţe malefice pentru ca nimeni să nu poată dispune de ceea ce familia lui Sigismund Simeon Papp şi Irina Iulia Maria Papp –născută Man, a lăsat moştenire posterităţii, statului român.
  Rog pe Isus Cristos –Fiul lui Dumnezeu şi pe Maica Domnului, Fecioara Maria să mă ajute să duc pâna la sfârşit această luptă cu forţele răului. Amin

  TRIBUNALUL BUCUREŞTI
  Bd. Unirii nr. 37, Sector 3
  Bucureşti
  SECŢIA A-II-A PENALĂ
  DOSARUL NR. 41249/3/2010

  CITAŢIE
  emisă la 31 August 2010

  ŞERBAN MIRCEA, din Vişeu de Sus, Poduri forty six, judeţul Alba, este chemat în această instanţă, camera 208, c7fîn 17 Septembrie 2010, ora 08:30 în calitate de petent, în proces cu MARIAN I. RODICA în calitate de intimat, VIMAN VASILE VALERIU în calitate de intimat pentru Fond -plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere in judecată ( conf. artwork. 278 ind. 1 C.p.p).
  Partea citată are dreptul la un apărător cu care să se prezinte la termenul fixat.
  În cazurile prevăzute de artwork. 171 alin. 2 şi three Cod Procedură Penală, apărarea este obligatorie, iar în cazul în care partea nu dispune de apărător cu care să se prezinte la termenul fixat i se va desemna un apărător din oficiu.
  În vederea exeritării dreptului la apăuncommon, partea citată poate să consulte dosarul aflat la arhiva instanţei.

  PARAFA ŞEFULUI INSTANŢEI
  ştampila

  GREFIER
  semnătura indescifrabilă

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent112 SOS Poliţia Vişeuropean de Sus!
  Articolul următorDe ce nu îl compătimesc pe funcţionarul public din România?
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here