O moarte în audienţă la minciună…

  0
  814

  Bântuie moartea prin ţară. Nu numai printre sărmani, căci, iată şi faraonilor le este dat a se întâlni cu ea. Adrian Păunescu a decedat de mai bine de o jumătate de zi, dar moartea se află în audienţă la minciună!

  Naţiunea este preocupată de tălcul spuselor preşedintelui. În spatele sintagmei „majoritate poisonousă” se ascunde ceva ce -deocamdată, scapă maselor largi. Cum altfel sa fie probată aserţiunea, … „mulţi văd, puţini pricep”? Canalele de televiziune -cele controlate de moguli, de partid, de stat, sunt ocupate de subiect şi de subiecţi, … popularitatea verzilor creşte nu numai în Europa, iar ideea intoxicării aleşilor este un subiect de maximă audienţă. Şi obedienţă!
  Hodoronc, tronc şi Curtea Constituţională a trimis la parlament -pentru detoxifiere? …aşa, că decesul unui poet, fie el şi Adrian Păunescu nu încape -în ciuda volumelor şi volumului acestuia, nu încape pe nici o diagonală de televizor, tembelizor, etcaetera… În consecinţă, moartea a plecat în audienţă. Unde? … cum unde? La minciună. Cu neamuri cu tot, cu pile, cu amici, cu intervenţii, cu resuscitări, cu ameninţări, cu demisii de partid, cu tot alaiul şi zavera de rigoare, moartea lui Păunescu s-a dus în audienţă la minciună! În ţara alternativelor şi a statului mafiot, moartea are acest drept -deocamdată, neconstituţional, de a merge în audienţă.
  De aceea, până la publicarea datelor pe care aparatele -care încă îi malesţin artificial, respiraţia şi activitatea miocardică, le contorizează, iar fişa de observaţie va trebui să le conţină, poetul Adrian Păunescu mai are vreme de a scrie ultimul său textual content.
  Faptul că moartea îi este în audienţă la minciună este nu o chestiune de principiu ci, …un moft. Fără nici o metaforă. Atât!

  PS.
  Azi, 04 nov.

  Pentru cei nedumeriţi tin să le spun că, atât timp cât Păunescu este ţinut în by the use ofţă de aparate, el nu poate fi declarat decedat, deci toate drepturile sale civile, ca cetăţean român (pensie, onorarii, salararii, etcaetera), rămân în vigoare. Factura costului vieţii mortului şi nu numai, o plătim -de mai bine de 24 de ore, toţi contribuabilii!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCalomnia, o putere în stat?
  Articolul următorŞantajul, altă putere în stat?
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here