Şantajul, altă putere în stat?

  0
  840

  ”Preşedintele UDMR, Marko Bela, a afirmat, la finalul şedintei Consiliului permanent, că partenerii de coaliţie au la dispoziţie câteva zile, fără însă a da un termen clar, pentru a adopta legea educaţiei. Tot peste câteva zile, a spus Marko Bela, UDMR va anunţa dacă se simte sau nu trădată de către PDL.” –precizează NewsIn.

  Nu este cazul a divaga acum asupra necesităţii şi importanţei presei în societate, chiar dacă în basic oamenii nu prea au habar de importanţa ph-ului şi logaritmului acestuia pentru by the use ofţă, … dar, îmi construiesc logica textului de mai jos folosind această licenţă din bio-chimie pentru a defini presa pentru lumea şi by the use ofţa –sănătoasă, acesteia.
  De-alungul anilor ce s-au scurs, această ţară –a cărei lume săracă nu a reuşit să producă o cantitate de energie importantă ridicată, şi-a hrănit fiinţa (politică), de-a dreptul iraţional, iar după celebra “întâlnire de la Neptun” a fost adusă la putere o grupare –UDMR, ce i-a acidulat mereu sângele politic –şi al celor din palatul Victoria, dar mai ales al celor ce luau cele 3 mese importante ale zilei în teritoriu, atât la nivelul consiliilor judeţene, cât şi al celor locale. Celor de afară –adică lumii, i-a rămas, de fiecare dată, savoarea şi mirosul plăreduce al promisiunilor…
  private, nimic nu mă delimitează de maghiari, sunt creştin, le ştiu limba şi îi cunosc şi în advertâncul fiinţei lor –curge prin venele trupului meu o câtime din sângele lui Magor, dar politica de şantaj a liderilor maghiari, fie din Bucureşti, fie din Budapesta, îmi determină verbul la acţiune şi sintaxa unei logici ce mă mult expune ca adversar al lor! De aceea, indemn lumea la rezistenţă împotriva celor ce vin să guverneze –prin santaj, cu drapele maghiare, sau româneşti!
  Ceea ce presa ultimelor săptămâni a pus în fluxul memoriei este un indiciu pentru constatarea, că la sânul –de-altfel fleoşcăit, al coaliţiei au apărut câţiva noduli maligni, ceea ce înseamnă că operaţia de extirpare este inevitabilă. Îl percep –însă, pe Vasile BLAGA ca pe un soi de silicon politic al ţâţelor noului cupboard ca va urma BOC-ciului…

  va urma…

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentO moarte în audienţă la minciună…
  Articolul următorIeşi afară, pleacă!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here