ANUNȚ important ELECTRICA

  0
  861

  Datorită unor lucrări în instalațiile electrice se va întrerupe furnizarea energiei electrice a consumatorilor din Vișeu de Sus de pe străzile: Măgura, Ciunca, Vânători, Fântânele, Bogdan Voda în zilele de: 03, 04, 05, 06, 07 februarie 2014.

  Aceste lucrări sunt necesare pentru repararea instalațiilor și creșterea gradului de siguranță în alimentarea cu energie electrică.

  Vă mulțumim pentru înțelegere și ne cerem scuze pentru neplăcerile cauzate de întreruperi.

  ing. LEȘE Doruviseu de sus nostalg

  Director

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentLista lui Ciolpan 1.
  Articolul următorUn suflet e simțire
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here