La 22 Mai 2017 un grup de aproximativ 300 de persoane, ostile României, au violat dreptul de proprietate, intrând pe un teren aflat în posesia privată a statului român, în speță al Primăriei municipiului Sighetu Marmației.

Acei străini, persoane cu varii cetățenii și pașapoarte emise de state europene și transatlantice -fără nici o apartenență ori, interes legitim în legătură cu capitala ”Maramureșului istoric”, erau adunați pentru a pune piatra de temelie a unei noi sinagogi. Producția televiziunii Sighet (priviți cu atenție la minutul 04:05!), a confirmat scopul acelei adunări deși, în localitate există un lăcaș de cult pentru cei 56 de israeliți din care doar 28 au ascendență iudaică.

La data de 20 septembrie 2018, sub nr. 11994 am depus o cerere la registratura Primăriei mun. Sighetu Marmației, prin care, publicația www.cronicaviseuana.ro, a solicitat cópiile documentelor pe care beneficiarul construcției trebuia a le obține în vederea organizării de șantier și demararea lucărilor.

Primarul Scubli Horia  a mințit declarându-mi că, cererea a fost casată ca urmare lipsei adresei unde urma a fi expediat răspunsul.

In faximil se poate vedea adresa solicitantului cererii, proba minciunii primarului penal, subliniată și de Notificarea ce i-am expediat-o la 09 Martie 2019!

Împreună cu domnul Cătălin BERENGHI, asistați de doamna avocat Ioana CONSTANTIN am depus la Grefa Judecătoriei sect. 5 din București o Chemare în judecată împotriva Comunității israelite reprezentată de SC ATZI TIMURIM SRL și SC EZRAS SHULEM IMOB SRL (Mișcarea Evreiască din România), dosar nr. 22895/302/2019 iar, la 09 martie, tot la judecătoria sect. 5 din București, era formulată și înregistrată Ordonanța Președințială prin care am solicitat sistarea construcției ridicată -fără autorizație de construcție, încălcând Lg. 58/1991, de pârâții din dosar, în mun. Sighetu Marmației, pe str. Ștefan cel Mare nr. 73. 

Reprezentanții străinilor au contestat printr-o Întâmpinare la instanță și invocând excepția necompetenței teritoriale  au sperat să își deruleze activitățile ilegale pe teritoriul României!

Numai că,  soluția dată de instanță este aceasta: …” Respinge excepţia necompetenţei teritoriale invocată de pârâte prin întâmpinare. Stabileşte pentru continuarea judecăţii la data de 10.06.2020, ora 10:00. Reclamanţii vor fi citaţi cu copie de pe întâmpinare şi înscrisuri. Fără cale de atac. Pronunţată, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, astăzi 21. 05.2020. ”

Aceasta e prima victorie a unei bătălii – dintr-un război extrem de disproporționat, cu persoane aparținând unor grupuri ostile României, pe care sunt convins că îl vom câștiga căci, dacă nu, ei bine, asta înseamnă chiar căderea din istorie a statului român, întrucât chiar aceasta este miza celor din B’nai B’rith, distrugerea statului și scindarea României!

Voi reveni după ședința din 26 Iunie -când avem termen pentru judecarea cauzei dosarului 22895/302/2019 speța fiind ”obligația de a face” adică, dărâmarea acelei construcții ilegale, și cu informații despre situația dosarului depus la DNA împotriva primarului Scubli.

Avem întemeiată suspiciunea rezonabilă a unei faptei penale, săvârșită de către primarul Horia Scubli, care prin implicarea însemnelor statului român într-o afacere privată, provoacă o evidentă lipsă de încredere cu privire corectitudinea desfășurării activităților de edil și a însușirii unor foloase necuvenite!

Interesul public pe care îl vom reitera și instanței de judecată este acela de respectare necondiționată a legislației României și din partea alogenilor nu numai de către cetățenii români, care nu pot fi nici șantajați, nici discriminați!

Dacă în Israel legea se respectă necondiționat chiar cu prețul vieții, cu atât mai mult România -ca stat, este chemată spre a demonstra lumii israelite -și nu numai, că nu este un sat fără câini lăsat de izbeliște ci, o republică independentă și suverană cu cetățeni liberi și responsabili a-și apăra confortul social și patria!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentUBICUU -terorism la scară mondială
Articolul următorPROTOCOALELE ÎNȚELEPȚILOR SIONULUI
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here