PREFAȚĂ

Este un fapt psihologic cunoscut că majoritatea criminalilor mărturisesc crima înainte de a muri. Protocoalele Maeștrilor Francmasoni constituie o asemenea dovadă. 

Ce sunt aceste protocoale decât o îngrozitoare mărturisire a tuturor suferințelor și mizeriilor pe care le-au provocat și încă le mai provoacă francmasonii. Ele ne oferătotodată cheia secretă pentru a înțelege tot răul făcut de ei ce bântuie astăzi în omenire. 

În „lumina” Protocoalelor se pătrund mai exact și mai adânc adevăratele cauze ale frământaărilor sociale și politice, generate cu o diabolică abilitate de francmasoni, de la Marea Revoluție Francezaă încoace. 

Astăzi, însă, lumea a început să se deștepte.

O puternică suflare antimasonică, nu retrogradă, nu obscurantistă, nu pornind din motive religioase, ci luminată, națională, izvorâtă din adâncul instinctului de conservare, se ridicăACUM tot mai impunătoare din Statele cele mai înarmate în lupta pentru existență. Aceasta mișcare crește pe zi ce trece, cucerește pe indiferenți și convertește pe umanitariști, care totuși simt că Patria este mai aproape decât Umanitatea.

Lumea creștinș a început să vadă primejdia, îi simte apăsarea și incet, dar sigur se ridică în sufletul fiecărui român revolta contra francmasoneriei, mai presus de toate utopiile înșelătoare și cosmopolite, infățișate de ea, cu viclenie, lumii intregi. 

ATENȚIE! 

Protocoalele sunt un monument de acțiune satanică și reprezintă izvorul tuturor ticăloșiilor umane actuale. Protocoalele pun în lumină causa causorum a decadenței lumii actuale, atât la nivelul individului, cât și la nivelul statului. 

Citirea Protocoalelor trebuie să se facă temeinic, fără grabă, ca și citirea unui document rarisim, de înțelegerea căruia depinde soarta întregii umanități. 

Pentru a intelege faptele petrecute si decadenta in care traim, Protocoalele trebuie citite de cel putin trei ori, eventual memorandu-se, pentru a ne fi mai mereu la indemana. In Protocoale, francmasonii vorbesc si hotarasc in secret si conspirativ; urmaritii deci cu atentie, cu foarte mare atentie. Dupa ce ati terminat de citit, prezentati aceasta brosura unica si altora, aceasta fiind o datorie morala si o cale de aparare a intregii umanitati. 

Protocoalele contin planurile concepute de secole de francmasoni, pentru realizarea visului lor de stapanire a intregii planete. Protocoalele constau in 24 de procese verbale incheiate de diferitele sectiuni ale Marelui Congres Masonic, care sa tinut in Elvetia, la Bale (Basel), in 1897, si formeaza programul masonic de cucerire mondiala, program elaborat si comunicat unor anumiti „initiati”, pentru a se pastra o urma scrisa a acelor convorbiri ultrasecrete. Despre modalitatea in care au cazut in mainile „profanilor” aceste Protocoale, exista doua 2 versiuni: prima, ca au fost copiate de o femeie, sotie sau amanta a unui „initiat”, fiind apoi comunicate crestinilor pentru ca acestia sa se puna in garda si sa ia masuri de aparare; a doua, ca au fost ridicate dintrun seif pe care francmasonii il aveau intr-o casa dintrun oras alsacian. Lojele masonice au fost infiintate pentru a servi in lupta pentru suprematie, lupta care are un pronuntat caracter antireligios si in special anticrestin. Un grup ocult de francmasoni de grad foarte inalt (Ierarhia Superioara Secreta) le dirijeaza, inspira, subventioneaza si, fara ajutorul dat de acest grup, victoria lor nu ar fi posibila. Intr-o zi, cand, conform opiniei lor, popoarele crestine vor fi dezbinate de francmasoni si invrajbite unul impotriva celuilalt de presa si literatura bolnava la adapostul liberalismului , prin atentate, coruptie si demoralizare, prin degenerare cauzata de tutun, alcool, droguri etc., prin criza economica mondiala, prin lovituri de stat in diferite tari, se va ajunge la un Guvern Mondial de sorginte masonica. Razboaiele interne si conflictele mondiale, pe care francmasonii stiu sa le dezlantuie, vor grabi venirea domniei despotismului masonic, in locul liberalismului statelor crestine. Atunci, in afara de „religia” masonica, toate religiile vor fi desfiintate. 

Un singur stat va fi suficient sa cada in mainile francmasonilor, si apoi toate celelalte vor cadea unul dupa altul, pentru ca, in final, „Regele” masonilor sa domneasca peste toata planeta astfel subjugata. Dupa cum vedem in zilele noastre, se merge cu pasi repezi spre finalizarea planului masonic, caci aceste „profetii”, concretizate in cele 24 de Protocoale in anul 1897, deci acum peste 100 de ani, au dus la subjugarea Rusiei de catre francmasoni, Rusia 

devenind astfel cartierul general al acestora. Pericolul masonic a inceput sa fie dezvaluit lumii in anul 1902, cand profesorul rus SERGHEI NILUS a scos o prima editie a Protocoalelor, editie care insa a disparut imediat, fiind distrusa de francmasoni. In 1905 a aparut o alta editie, din care un singur exemplar figureaza in catalogul lui British Museum din Londra. In 1907, scriitorul rus C.BUTMI, cu ajutorul fratelui sau AT.BUTMI, a scos o noua editie a Protocoalelor, intitulata „L’ennemi du genre humain” („Dusmanul neamului omenesc”). Dupa lucrarea lui SERGHEI NILUS a aparut o alta editie in 1911, la manastirea Sf. Sergiu, editie care a fost tradusa si de americani. Alte editii au aparut respectiv in anii 1911, 1912 si 1917, ultima dintre acestea fiind distrusa de poporul rus. In 1920 au aparut la Berlin alte editii. Noi editii au aparut in limba franceza. SERGHEI NILUS, in introducerea facuta la editia din 1917, declara ca foile continind Protocoalele erau scrise in limba franceza si ca iau fost remise de catre ALEXIS NICOLAEVICI SUSOTIN, care le-a dat si lui C.BUTMI. In 1901, doctorul mason Hertzl, anunta Comitetul Masonic ca anumiti „dezertori”, au permis „paganilor” (crestinilor) sa cunoasca tainele Protocoalelor, ceea ce confirma sustragerea acestor documente din arhivele Francmasoneriei. Protocoale sunt in numar de douazeci si patru. Sunt mai mult niste invataturi sau maxime, decat procese verbale. Se pare ca autorul sau autorii au urmarit sa prezinte in douazeci si patru de lectii 3 doctrinele francmasonice, tinta pe care o urmaresc din cele mai indepartate timpuri si amanuntele celui din urma plan de actiune pentru cucerirea puterii mondiale, atunci cand totul va fi pregatit pentru a incepe lupta hotaratoare.Ideile fundamentale ale Protocoalelor sunt: 

1.) – Francmasonii nu admit alt drept decat cel dat de forta; liberalismul propagat de ei printre crestini a distrus religia crestina si autoritatea statului.
2.) – Aurul a intrat in mainile Francmasoneriei si, cu ajutorul lui, aceasta a pus mana pe presa, dominand opinia publica ce comanda guvernele in statele democrate. 

In Marea Britanie, publicatii ca TIMES sau MORNING POST au consacrat lungi articole referitoare la aceste Protocoale. De asemenea, in Germania, Franta, S.U.A., Austria etc., Protocoalele au fost date publicitatii, populatia devenind astfel constienta de primejdia reprezentata de Francmasonerie. Poporul roman trebuie sa devina, de asemenea, constient de pericolul existent si, trecand peste orice ambitii si neintelegeri marunte, sa se uneasca si sa se opuna ofensivei masonice si robirii neamului nostru. 

Unirea tuturor romanilor este, asadar, singura salvare. 

Prezenta carte contine pasajele cele mai importante din cele 24 de Protocoale, asa cum se gasesc ele in lucrarea originala. 

1
2
SURSĂTraducere Ion MOȚA
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentJURNAL DE FRONT -Lupta pe viață și moarte pentru a salva statul român
Articolul următorIntroducere la Protocoalele înțelepților Sionului
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here