Off-shorul ANNEX Holding este controlat de miliardarul ucrainean Dmitri FIRTASH, nimeni altul decât locotenentul lui Semion MOGILEVICH, un rus. Al 10-lea pe lista celor căutați de CIA!

EMFESZ (Ungaria) și INTELTRA sunt societăți implicate în tranzacții cu energie în România (ambele fiind părți ale holdingului amintit), ținta reală fiind pădurile de pe valea Vaser și subsolul extrem de bogat în uraniu și metale extrem de rare.

Numele unor ofițeri din structurile MAI figurează în actele acestor firme… Col. Constantin MIHARȚ,  col (rez)  Marian ȘOPU martor în procesul lui Adrian NĂSTASE  din dosarul ”chinezăriilor”,

Árpád TOTH și Georg (Gyuri) VAJKOVSZKY sunt acționari la firma ungară, filiala Cluj Napoca, care solicită din partea Primăriei din Vișeu de Sus, 9 avize de mediu și de construcție pentru un sistem hidro pe râul Vaser.

Dan ADAMESCU, Marian RODICA, Viorel GIODÂC, Adrian FILIP (fost lider local al PSD, în prezent CERCETAT PENAL, consilier județean din partea PRO Maramureș, un partid al securiștilor condus de la centru de Viorel PONTA, iar la Baia Mare de controversata Viorica MARINCAȘ, prima chestor femeie din Poliția română), ex primarul de la Vișeu de Sus, Vasile CIOLPAN, Gheorghe FLUTUR, Pavel HORJ, fost deputat,  Valerian SOLOVĂSTRU -fostul șef al Romsilva, Rareș BOGDAN, Vasile VIMAN, fost angajat al SECURITĂȚII, complice al SCHWEIKOPFER HOLZ INDUSTRIE, au fost, dar unii mai sunt, în poziții cheie.

Vasile COMAN zis ”vărzaru” -actualul primar al orașului Vișeu de Sus, a pus în stand by afacerea pe care ANNEX-EMFESZ e hotărâtă, pregătită și asistată pentru derulare ( ”Vărzaru” a fost omul de încredere al lui Adrian NĂSTASE), …dar, ceasul (rău) ticăie!

În umbra colosală pe care JUSTIȚIA o lasă peste actualitatea românească aceștia au fost ghidați și, împreună, implicați în vânzarea României.

Valul, uriaș, de întuneric ce șterge, din nou, lumea în care trăim, plutește și luntrea lui Caron…

Deocamdată, cei aflați pe lista de mai sus nu știu dacă au gândul la coaja  pe care conștiința lor ar putea pluti, salvându-se, deși majoritatea au făcut pactul cu Lucifer și sunt, ei înșiși, luciferieni…

Cel mai spectaculos în luciul său și rece, cândva poet, e cel ce am omis a-l scrie pe astă listă, locul lui fiind alături de elitele lui Satan: Emil HUREZEANU!

Beneficiar al bursei HERDER, redirecționată către acesta de laureata Ana Blandiana, Emil Hurezeanu se stabilește la Munich și, în scurtă vreme, din poet,  devine una din cele mai ascultate „voci” ale postului Europa Liberă.

Coproducător, alături de Neculai Ctin. Munteanu, al emisiunii ”Actualitatea românească”, el urcă ierarhic și în administrarea treburilor postului Europa Liberă fiind numit director adjunct, responsabil pentru departamentul ”externe”. În anul 1991 când am ajuns în clădirea din ”parcul englez” al sediului RFE/RL, regretatul Ioan IOANID mi-a confirmat suspiciunile legate de Hurezeanu: … ”nu este de-al nostru”!

Nu a fost nici al regimului Iliescu, căci acesta i-a refuzat în două ocazii -în Europa și Statele Unite, inițiativele unui interviu în exclusivitate pentru Europa Liberă.

Al cui a fost/este Emil HUREZEANU?!

(În anul 1994 Congresul SUA hotărî ca bugetul alocat emisiunilor RFE/RL să fie drastic diminuat, iar redacțiile să fie mutate de la Munich,  la Praga.

Angajații care au refuzat deplasarea în capitala cehă au fost pensionați.

Statele Unite ale Americii au cheltuit peste 700 de milioane de dolari pentru finanțarea programului social al câtorva mii de colaboratori, dar și al infiltraților în structurile de dincolo de ”cortină”.

 Aceștia au fost obligați -prin semnătură, să păstreze secretul de serviciu, sub incidența legii penale.)

Pentru Emil Hurezeanu cancelaria Germaniei Federale a ținut blocat fotoliul de șef al departamentului român al postului național de radio, Deutsche Welle, mai bine de un an!

 L-a ocupat din ianuarie 1995.

”Pe trecerea timpului” (titlul unei cărți semnate de el), străbate, la vedere, o punte ”ireală” și devine consilier personal al Primului Ministru.

Adrian NĂSTASE, alături de Ilie SÂRBU, semnează și asistă un contract comercial între ROMSILVA și SCHWEIKOFFER HOLZ INDUSTRIE.

O execuție a pădurilor și faunei acesteia!

După ”despărțirea” de acesta, fostul poet ajunge pe statele de plată ale fostului spion al lui Ceaușescu, defunctul miliardar Dan ADAMESCU.

Este cel care a cumpărat drepturile litigioase ale Rodicăi MARIAN.

(Rodica MARIAN împreună cu soțul ei, graficianul Viorel GIODÂC, fost colaborartor al SECURITĂȚII, este cea care a traficat ilegal vocația succesorală a Irinei și a lui Simion PAPP, un latifundiar interbelic din Vișeu de Sus, ea încasând, ulterior, 1 milion de euro (nefiscalizați), de la proprietarul cotidianului ”România Liberă”, unde  Emil Hurezeanu era deja Director editorial…)

De 6 ani Emil HUREZEANU este șeful misiunii diplomatice a României la Berlin.

Caz fără precedent! Perioada maximă -până în prezent, a unui mandat de ambasador plenipotențiar era de 5 ani.

Nu cunoaștem -încă, detaliile, dar fără îndoială atât SIE cât și BND au  un interes comun, pe care Hurezeanu îl exprimă, exercită, excită.

Vâslind între cele 2 maluri, precum Caron…

În ciuda faptului că, băncilor și bancherilor nu le place să aibă sânge pe mâini, prin legătura lui cu Dan ADAMESCU și Adrian NĂSTASE, dar și cu ”cetățeanul K”,  Emil HUREZEANU este un personaj principal, iar când se va face dreptate el va da, irefutabil, cu subsemnatul căci, este unul din asasinii economici despre care nu numai Ronald BERNARD, dar și John PERKINS și al nostru Ilie ȘERBĂNESCU, au vorbit pentru toți cei care au urechi să audă!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPrima fântână Eminescu din Africa
Articolul următorCrima prin abandon
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here