Românul care cunoaște -probabil, cel mai bine anatomia infracțiunilor săvârșite împotriva României, studiind de peste un deceniu și jumătate crima cu premeditare săvârșită la ordinul sioniștilor (?), semnează în publicația ”CERTITUDINEA”, al XII-lea episod al sintezei cu titlul ”Combaterea ”antisemitismului” folosește subjugării românilor?” 

Aliterația, utilizată cu dexteritate de către cercetătorul pluridisciplinar Ioan ROȘCA, are darul excitării minții celor care mai iubesc nu doar logosul, iubirea de Dumnezeu (cu toate că, dumnealui este un agnostic pur!), dar și România -culturală, istorică, cu toate că Ioan ROȘCA vrea să lase moștenire o viziune asupra esenței răului, tâlcul fiind un soi de nod gordian pe care nici Dumnezeu nu permite cuiva a-l tăia…

O provocare, excepționala anatomie a crimelor săvârșite înainte și după 1989 împotriva societății și poporului român, text din care citez un mic fragment… ” nu este vorba aici numai de clasica încurcătură morală în care s-au pomenit/complăcut românii susținători ai sionismului, care s-au bucurat că evreii pleacă peste alții. Ci, dimpotrivă, de o subtilă invitație la reflux adică de justificare ideologică a revenirii pe teritoriul românesc, în numele unei ”frății” contrazise de istorie.”

Pentru că spațiul acestei analize a profesorului nemțean îl copleșește pe acela necesar susținerii titlului de mai sus, vă invit pe cei interesați la lectura nr. 105 al publicației ”CERTITUDINEA”.

Lectura celor 12 episoade, va conduce și la neadevărurile din arsenalul grupurilor de crimă organizată,  care au asimilat înșelăciunea nu doar ca formă a beției puterii ci,  muniție a armei genocidale: doctrina fascismului iudaic.

Apoi, se va putea înțelege, că:

  • Mint toți cei care acuză această societate românească, dar și poporul roman, de antisemitism, iar recunoașterea și nominalizarea scumpei noastre patrii, drept baștină a evreilor, chiar de către cei mai ”ortodocși” dintre sioniști, este o probă a minciunii celor fără de patrie și limbă de Dumnezeu.

(Poate, cine știe,  nu întâmplător la Sighetu Marmației s-a ridicat, infracțional, o colosală sinagogă a cultului hașidic!)

Poporul român este ”blând și omenos” (Mihai Eminescu), iar România un spațiu al păcii și securității vieții, în comparație cu al Israelului, de pildă.

  • Este adevărat enunțul lui Radu MORARU: …”în toate posturile cheie, cunoscute sau mai puțin cunoscute, din Parlament, prin comisii, din Guvern, sunt numai evrei, care caută zona de aranjamente cu Israelul…” dar, deși enunțul a fost precedat de recursul din paginile revistei ”Justițiarul” semnat de dl. colonel  (în retragere) SRI  Vasile I. ZĂRNESCU (condamnat recent la 13 luni și 2 ani cu suspendare, pentru uzul la libertatea de opinie și dreptului la informație!), cât și de universitarii Ion COJA și Ilie ȘERBĂNESCU, dar formatul conferit de NAȘUL TV a lichefiat pur și simplu -într-o liniște orbitoare, autoritățile de stat ale României!
  • Este iminentă explozia, căci a fost deja programată, iar ”scenariul Iugoslavia” reactivat.

(Asasinarea -în ziua de Crăciun!, a lui Nicolae Ceaușescu și a Elenei Ceaușescu a lăsat fără subiecți acțiunea trupelor franceze de comando, care au fost rechemate la bază, dar acum ele se află deja pe teritoriul României și în ciuda faptului că Rusia nu va ataca, România va fi scindată, iar Acordul din 1975 de la Helsinky permite modificarea frontierelor Europei, la masa negocierilor. Introducerea obligatorie a studiului istoriei evreilor, în toate școlile din România, în detrimentul istoriei României, scoasă din curriculă, semnalează iminenta modificare a hărții politico-administrative a României și, depinde exclusiv de partidele și liderii acestora dacă vom asista și la un război fratricid, așa cum istoria ne-a obișnuit, sau dacă va fi evitată vărsarea de sânge. Dumnezeu știe!)

  • Eforturile cozilor de topor de la nivelul celor 4 puteri ale statului -legislativ (Silviu Vexler și toți cei care au votat cu doar 3 abțineri legile antiromânești -nr. 217/2015. 157/2018), executiv (K. IOHANIS, Carmen DAN, PONTA, etc…), justiție (Kövesi, Scutea, Dimitrie Bogdan Licu, etc… ), mass-media (Dan Andronic, Mihai Gâdea, etc…), trebuie considerate și asumate de Curtea Constituțională ca fiind exerciții de defăimare și ultraj împotriva constituției, trădare!

(Dincolo de minciuna la care întind mâna denigratorii scumpei noastre patrii, într-un exercițiu fără precedent de la semnarea Acordului de la Yalta, rescrierea istoriei naționale a României este un demers  -similar celui prin care s-a încălcat ”înțelegerea” de la Alexandria între faraonul Ptolemeu al II-lea și cei 70 de rabini, cu scopul de a șterge statalitatea și suveranitatea declarat constituțională a României.

O statalitate obținută de altfel, -Acordul de la Berlin 1878,  prin șantaj, dare și luare de mită, în ciuda jertfei de sânge a ostașilor români!

Faptul că,  în urma articolelor semnate de cercetătorul Ioan Roșca, aurul tăcerii le-a luat mințile și celor din gruparea de crimă organizată, autointitulată, gongoric, ”Institutul Național pentru studierea Holocaustului din România -Elie Wiesel”, că nimeni, nimeni, nimeni din cele trei planuri ale puterii nu a reacționat, este un semn că analiza este corectă, obiectivă și irefutabilă!

Fără nici o îndoială în acești 30 de ani de funcționare a societății deschise -OS, inițiată chiar de unul din exponenții ocultatei societăți masonice, George SOROS, istoria a început a da semne de revenire la viață și lumea a beneficiat de multe informații indexate decenii de-a rândul, iar declarația care a zguduit lumea, rostită de președintele, furat, al Statelor Unite, Donald TRUMP a deschis frigiderele în care au fost puse la congelat conștiințele națiunilor.

Știm deja cu acuratețe, că lupta împotriva evreilor a fost și este creată în laboratoarele MOSSAD (Michael BAR-ZOHAR & Nissim MISHAL -Istoria sângeroasă a spionajului israelian), este întreținută de finanța mondială, (vezi interviul luat de Irma SCHIFFERS lui Ronald BERNARD https://www.youtube.com/watch?v=qz90RtcPY_I&t=8s), iar împotriva evreilor luptă chiar… evreii!

Apariția fascismului, finanțarea acestuia a fost creație evreiască și probe în acest sens există. Îl iubesc pe unul din autori, într-atât de devotat spiritului cunoașterii adevărului și vieții el este. Numele acestui om excepțional este Israel SHAHAKiar lucrarea sa de  referință are titlul ”Povara a trei milenii de istorie și de religie iudaică”. Citiți-o!

Titluri precum, ”Mein Kampf”, ”Capitalul”, ”Familia Rothschild”, ”Trezirea la realitate”, ”Demonii”, ”Istoria PCUS (b)”, ar trebui lecturate spre a înțelege că tot evreii sunt proprietari ai drepturilor de autor și al celor două doctrine de ucidere în masă -comunismul și hitlerismul, și tot ei finanțatorii crimelor comise de Hitler și Stalin, redundanța fiind expresia unui mesaj clar: călcând pe cadavre, evreii stăpânesc lumea!

Pe când un Nurenberg al crimelor săvârșite de evrei împotriva creștinătății?!

Post față

În data de 04 februarie am fost invitat de fiica masonului BAKKER -TOP 5 mondial, domnișoara C., la o discuție la Amsterdam, pentru a semna eventual un protocol de colaborare și deschiderea unui Birou de presă pentru spațiul flancului nord vestic al Europei, sub egida Trustului de presă ”CERTITUDINEA Print & Radio-TV”. 

Suma de 5 mii euro, reprezentând cheltuieli de călătorie și cazare, urma a fi transferată în contul sc. Katz & Groedl Broadcast srl, iar la data de 07. 02. 2002 am fost anunțat că transferul a fost demarat.

Pe cale de consecință am rezervat un bilet dus -întrucât urma să plec și să staționez în Olanda pe o perioadă nedeterminată, compania aeronautică Lufthansa fiind operatorul zborului cu care urma să zbor spre Amsterdam.

În noaptea când Moraru făcea enunțul cu privire la ocultarea statului român, contactul cu sursa mea a fost blocată, probabil de serviciile de intelligence ale Olandei, iar banii nici azi nu au ajuns!

Sursa m-a informat că urma să intre în posesia unui număr de abonat la telefonia olandeză, pe care ministerul de interne de la Amsterdam îl va controla, iar din momentul blocării numărului subsemnatului, legătura mea cu sursa a fost anulată.

În cele 4 zile de comunicare, via chat respectiv audio phone, am fost chestionat și informat despre faptul că:

  • România este condusă de la Amsterdam, de familia masonului BAKKER, Top 5 mondial, partener cu lideri din fosta URSS Saakashvili, Gorbaciov, dar și cu Putin,
  • Sebastian Ghiță a fost oaspetele masonului Bakker și a locuit într-unul din imobilele magnatului, înainte de a pleca în Serbia,
  • La finele lunii ianuarie s-a efectuat o convorbire telefonică inițiată din casa în care Patriciu a stat în tranzitul către Londra, către abonatul Dinu Patriciu, semn că acesta trăiește!
  • Mugur Isărescu urmează a face o călătorie la Amsterdam, în prima jumătate a lunii martie, ce se va desfășura sub paravanul participării sale la ritualul de acceptare în loja masonică a viitorului ginere și membru al casei Bakker, dar mai ales pentru luarea la cunoștință a măsurilor, în contextul în care ”Putin nu va ataca România” dar, în scurt timp  harta politico-administrativă a scumpei noastre patrii urmează a fi modificată radical!
  • Numai Dumnezeu știe dacă va fi un război civil în România, dar asta depinde și de comportamentul partidelor și al liderilor acestora…

Unul din living-urile casei unde au locuit temporar Dinu PATRICIU & Seby GHITĂ
Vedere din unul din dormitoarele imobilului în care și Patriciu, și Ghiță au locuit sub protecția fam Bakker
Rezervarea biletului de călătorie pentru zborul din 21 februarie
Dialog pe chat între subsemnatul și informator, în paralel cu cele pe telefon
DISTRIBUIȚI
Articolul precedentEVREII ATACĂ CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
Articolul următorDAIMONUL ȘI RĂZBOIUL DIN UCRAINA
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here