VĂSĂLIE, IEŞI DIN PRIMĂRIE!

  0
  710

  Cu toate că omul este bacalaureat şi absolvent al unei instituţii postliceale, persoana care răspunde la numele Vasile Ciolpan oferă, de peste 12 ani probele unei evidente incapacităţi mintale, ale abuzurilor şi lipsei de recognize faţă de concitadini!
  Nesimţirea acestui personaj are cote alarmante, patologia fiind evidenţiată de lipsa-i de respect faţă de chiar propriul nume!
  Am aşteptat cu înfrigurare ca Ceauşescu să moară. Iniţial de moarte naturală, pentru ca nimeni să nu poarte vreo răspundere pentru ieşirea din scenă a cizmarului. Apoi, pentru că timpul curgea din ce în ce mai rapid şi îmi cheltuia by the use ofţa mi-am dorit ca cineva, venit de undeva de nu ştiu unde, să îl ucidă şi să ne scape!
  Nu ştiam, nu aveam de unde să ştiu şi nici faimoasa „Europa Liberă” nu ştia, faptul că Viorel Rovenţu -un tânăr şofer, a încercat eliminarea lui Nicolae Ceauşescu, dar a sfârşit în beciurile Securităţii fiind eliberat abia la 9 ani după uciderea dictatorului!

  Nu mi-am putut închipui faptul că moartea dictatorului va avea consecinţă reînvierea analfabetismului, prostiei şi lipsei de recognize faţă de propria patrie, familie, propriul patronim!
  Vasile Ciolpan este exemplul nostru, al vişeuanilor, care -probabil, întregeşte imaginea clasei politico-administrative a republicii noastre. Pentru că tehnic nu pot posta vital înscrisul, îl voi reproduce pentru probatoriul afirmaţiilor la adresa celui care ocupă fotoliul de primar, numitul Vasile Ciolpan, pe care îl somez: Văsălie, pleacă din primărie!
  Aşadar, …

  Nr. 12906/29. eleven. 2011

  Către
  Mircea Şerban
  Tudor Vladimirescu, nr. four
  Vişecu de Sus

  Avand in vedere adresa inregistrata cu nr. 12595/2011 va facem cunoscut ca la data de 21. 11. 2011 va fost pus la dispozitie, spre studiu, dosarul civil in care parte a fost d-na Marian Rodica, cerere pentru eliberare de copii dupa actele existe la dosar, in numele dumneavoastra nu a fost inregistrata la sediul Primariei orasului Viseu de Sus.

  Cu appreciate
  Vasile CILPAN

  ştampila rotundă,
  semnătura

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPleac-ai noştri, vin ai noştri, noi rămânem tot ca proştii
  Articolul următorSPOLIEREA CONTINUĂ!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here