Introducere şi Laudatio

  0
  695

  Doamnelor, domnişoarelor şi domnilor!

  Din motive obiective, independente de voinţa mea, nu pot lua parte la lansarea candidaţilor Partidului Verde, la funcţiile de preşedinte al CJ, consilieri judeţeni si locali şi primari.
  Permiteţi-mi –cu toate acestea, prezenţa printre dumneavoastră prin textul acestui Laudatio, a cărui citire cred ca poate da certitudinea că suntem o familie.

  Cu admire, Mircea Şerban
  Preşedinte interimar
  Organizaţia locală
  Vişecu de Sus

  2012, Mai, 19

  LAUDATIO
  Lui Vasile Coman –“Generalul”, bunul Dumnezeu i se adresează întocmai ca unui om extrem de sensibil, inteligent şi cult…
  De aceea, Domnul i-a dezvăluit taine, principii ale legii după care îngerii de lut –adică oamenii care pun ajutorul către semeni mai presus de propria lor fiinţă, trăiesc printre noi şi el să fie!
  Şi pentru că Vasile Coman „Generalul” are mult din multele daruri ale lui Dumnezeu, i se cere şi lui din ce în ce mai mult…
  Parcă mai mult ca oricând, acum, maramureşenii din toate colţurile judeţului îi cer lui Vasile Coman –poreclit „generalul” să fie preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş!
  Pentru ca banii să fie pe mâinile bune ale unui om devotat semenilor şi nu la îndemâna unui politruc şi fariseu, oricum s-ar numi acesta!
  Pentru ca judeţul să fie administrat cu skill, pricepere şi dragoste pentru calea cea dreaptă, adevăr şi by the use ofţă!
  Pentru ca audienţele sa nu dureze doar three minute, după aşteptări de ore în şir!
  Pentru ca doleanţele să fie ascultate şi legea să fie impusă nu după bunul plac!
  Pentru ca fiecare sat, comună, oraş sau municipiu să fie tratat cu recognize, cu dragoste pentru prezent, dar mai ales pentru un viitor predictibil!
  Pentru ca jertfa lui Călin Nemeş să nu fi fost în zadar!

  Partidul Verde, judeţul Maramureş are –probabil, cea mai elocventă personalitate capabilă de a schimba faţa funcţionarului public, a edilului şi demnitarului native, Vasile Coman –„Generalul” fiind pregătit, iată, să păşească pe acest podium construit din speranţele celor care în 1989 au pus viaţa lor mai prejos decât viitorul acestei scumpe patrii, pe care –avea dreptate Regele, am împrumutat-o de la nepoţi!

  Mircea ŞERBAN
  Preşedinte interimar
  Partidul Verde
  organizaţia nativeă

  Vişecu de Sus, 19 mai 2012

  PS.

  La mulţi ani profesorului Vasile DĂBALĂ la împlinirea unei vârste de aur!

  PPS.
  http://www.m2film.dk/fleggaard/trailer2.swf

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent… şi partidele!
  Articolul următorSambucus nigra
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here