„Experimentul Băsescu” -un atentat la suveranitate şi ordinea de drept

    0
    711

    Am asistat, ani la rând, la „succesurile” lui Traian Băsescu –preşedintele „jucător”, cel care şi-a demolat toţi adversarii încât, chiar m-am întrebat dacă, nu cumva omul acesta a fost născut pe …un podium!
    Cu toate că profesorul Ioan Roşca m-a avertizat în ce priveşte identitatea actuală a lui Traian Băsescu, european am continuat să îl creditez, fapt pentru care, (unii), mi-au pus sub semnul întrebării calitatea de spirit liber…
    Mai mult ca sigur, în timp CINEVA a „modelat” în aşa fel universul –al meu, al nostru, al „lor”, încât mi-au fost schimbate atât voinţa cât şi reprezentarea (şi) faţă de stat şi Traian Băsescu şi, acum, când scriu aceste rânduri, am aflat –şi european ştiu cu exactitate că, noi, cetăţenii statului român, am fost şi încă suntem martorii unui scan, pe care îl denumesc după numele autorului …”Experimentul Băsescu”!

    Despre proprietarii drepturilor de autor asupra acestui scan –noua securitate, probabil voi putea scrie mult mai detaşat după 29 iulie, pentru că –în mod cert, probele vor spori…

    Nu o să vă vină să credeţi, dar apariţia mentalistului Gog la emisiunea „Românii au talent”, a fost factorul fundamental care a determinat şi declanşat în mintea mea o anume common senseă după care, am obţinut „parola” (care a făcut posibilă developarea adevărului cu privire la „experimentul Băsescu”), iar cuvântul cheie este …
    Constituţia României!
    Până să deschideţi această „carte” (parţial, ecu însumi o voi face în faţa ochilor dumneavoastră), aş vrea să vă rog să citim împreună câte ceva despre „teoria jocului”, numai aşa pot a sugera şi a înţelege evoluţia şi răul pe care l-a produs acest „experiment”!

    Aşadar, dacă accesăm orice bancă de date pentru aflarea informaţiilor legate de „teoria jocului” putem afla –într-un succint expozeu: … ” Teoria jocurilor este un instrument util de analiză a comportamentului uman. Teoria jocurilor ne permite să descriem şi să analizăm fenomenele economice şi sociale ca nişte jocuri strategice, precum şi să stabilim echilibrele unui joc, adică stările în care nici un jucător nu doreşte să-şi modifice comportamentul său ţinând cont de comportamentul celorlalţi jucători… Există diferite concepte de echilibru într-un joc…
    Ce înţelegem printr-un joc strategic ?
    De exemplu, şahul este un joc strategic pentru că victoria sau înfrângerea unuia dintre jucători depinde atât de propriile sale alegeri tactice, cât şi de acelea ale rivalului său. Numeroase situaţii economice se reduc la jocuri strategice… De asemenea, conflictele politice au caracteristicile unui joc strategic. Pentru a fi mai expliciţi, putem spune că, un joc strategic este o mulţime de reguli ce descriu comportamentul jucătorilor şi care determină câştigurile jucătorilor pe baza acţiunilor întreprinse. Conform acestei terminologii, un joc strategic presupune o definire clară a regulilor de comportament ale jucătorilor.
    Ce trebuie să specifice aceste reguli?
    În primul rând, trebuie să ne spună care sunt jucătorii şi dacă şansa sau hazardul este prezent în joc (ca în jocul de cărţi); când şansa intervine şi poate afecta jocul, ea este deseori transformată într-un jucător numit «şansă »
    În al doilea rând, regulile unui joc strategic trebuie să precizeze ordinea în care jucătorii îşi efectuează alegerile. Trebuie să ştim cine joacă primul, cine al doilea şi aşa mai departe. Trebuie să ştim deasemenea care sunt alegerile posibile ale jucătorilor.
    În sfârşit, regulile trebuie să ne spună ce utilitate va avea fiecare jucător la sfârşitul jocului pentru fiecare combinaţie de alegeri posibile. Când cumpărăm de exemplu un joc de societate ca Monopoly, găsim întotdeauna în interiorul cutiei o notiţă sau o regulă a jocului care dă toate aceste informaţii.”
    (Sursa Google)

    Traian Băsescu utilizează extrem de personal legea fundamentală!
    Uneori ai sentimentul că doarme cu ea în pat şi o violează de parcă ar fi o curvă ieftină gătake a seată de un marinar în portul România…

    (Nu pot să nu îmi reamintesc “travaliul” şi intervenţiile de urgenţă prin care –între 18 şi 19 octombrie 2003, s-a “născut, după o moarte health facilityă” această constituţie. Spun asta pentru că, în loc ca Biroul Electoral central –BEC, să invalideze rezultatul acelui referendum, ca urmare lipsei de cvorum, a fost prelungită perioada de participare la scrutin cu 12 ore, în cele din urmă fiind consemnată o prezenţă de fifty five,7%! Ironia face ca, nimeni dintre membri CCR, să nu se fi exprimat nici pro, nici contra, ilegitimităţii acelui referendum, de aceea azi, Curtea Constituţională a României – CCR, mie, Mircea Şerban, îmi stărneşte … SCÂRBĂ ŞI rise upĂ!)

    Aidoma exhibit-ului de pe scena feeric luminată de la “Românii au ability” unde mentalistul Gog a distras tuturor atenţia pentru a plasa poanta pe retinele dilatate de uimire, arătând românilor Constituţia, cu fiecare show electoral la care a participat, Traian Băsescu a adormit vigilenţa electoratului român.
    Recuzita de care s-a folosit preşedintele Traian Băsescu –iar proba în acest sens este deţinută de ziare, analişti politici, nu a exclus nici Serviciile Secrete în rolul jucătorului “şansă”, reiterat în pasajele din teoria jocului, astfel, el, preşedintele “jucător”, a mascat prezenţa hazardului cu abilitatea unui mentalist şi a câştigat simpatia milioanelor de români, dar abia acum se vede că astfel, a afectat „jocul” guvernării acestui stat, al cărui cetăţeni suntem…
    “Experimentul Băsescu” a avut şi are –încă, scopul de a imbeciliza întreaga societate românească, iar pentru atingerea unor „performanţe” -în acest sens includ atentatul la suveranitate şi întreaga ordine de drept din România (!), au fost implicate persoane din servicii secrete.
    Alegerile locale din 10 iunie 2012 aduc dovada, că “experimental Băsescu” a intrat într-o etapă nouă.
    Militarizarea unor autorităţi ale statului –de exemplu, Direcţia pentru Evidenţa Persoanelor şi Administrarea Bazelor de Date al cărui director este chestorul de poliţie Ctin. Manoloiu, parte procesuală în sistemul jurisprudenţei româneşti, are drept scop sifonarea, recuperarea, uzurparea suveranităţii cetăţeanului român!

    Închei prima parte a textului, este o oră târzie şi peste câteva ceasuri sunt la Judecătoria Vişecu de Sus în proces cu Guvernul României, fondul speţei aflate în dosarul civil nr. 1696/336/2012 este acela de contestare a rezultatului consemnat, drept consecinţă a erorilor materiale care lovesc cu nulitate absolută (în) înscrisul oficial validat de Biroul Electoral Judeţean adică, al modului în care reprezentanţii autorităţilor guvernamentale au dus la bun sfârşit sarcina constituţională a dreptului de a alege, de a asigura ordinea de drept în România.

    Va urma

    DISTRIBUIȚI
    Articolul precedentContra atac la atentatul la suveranitatea şi democraţia statului român -răspuns la Întâmpinare
    Articolul următorPraesent adipiscing mi eget ipsum imperdiet
    Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here