ACUZ!

0
2074
Mircea ȘERBAN -senior editor

Parchetul dpl ICCJ
050706 –Bucuresti
Bulevardul Libertatii Nr. 12
Tel. 021/3193833

Dlui. Augustin LAZAR
Procuror General

Excelenta,
domnule Procuror General!

Subsemnatul Mircea SERBAN, cetatean roman, cu domiciliul in Viseu de Sus, Maramures, str. T. Vladimirescu Nr.4, CNP, X-X-X-X-X-X CI seria MM, nr. X-X-X-X, eliberat de SPCLEP Viseu de Sus, la X-X-X-X-X, va aduc la cunostinta urmatoarele fapte:

1. Potrivit urmatoarelor inscrisuri: –Adolphe STERN –Insemnari din viata mea, Editura Cercului Libertatea, Bucuresti, Tiparul Atelierele Sarindar, 1921, publicație legală pe întreg teritoriul României deci, și al UE, citez: …”indata dupa revizuirea art. 7 din Constitutie, cererile de naturalizare din partea evreilor incepura a curge. [..] nenorocitul sistem adoptat de art. 7, va duce la o taraba, care va baga un nou ferment de coruptie in viata noastra publica. […] S-au vazut de multe ori invinuindu-se nu numai deputati, particulari, dar chiar ministri ai tarii, de a specula cu naturalizari […] Cremieux, la 14 iunie 1866, a oferit Printului un imprumut de lire sterline 100.000, pentru a schimba legea si a se da evreilor dreptul de a poseda mosii.”
-Adolphe STERN –Din viata unui evreu-roman, Bucuresti Tip „Progresul” 1915, publicație legală pe întreg teritoriul României deci, și al UE, citez: …” acest pacat in contra viitorului si in contra romanismului s-a savarsit in urma, nu de functionari subalterni, ci de insisi legiuitorii tarii” […]

2. Potrivit Decizia CCR, din 23. 11. 2017, citez: …”Curtea, cu unanimitatea voturilor celor prezenţi, a respins sesizarea şi a constatat că nu există conflict de natură constituțională între Guvernul României şi Ministerul Public – DNA. Motivele le veți afla foarte pe scurt în comunicatul de presă”, a declarat şeful CCR, Valer Dorneanu “ ceea ce inseamna ca DNA poate ancheta activitatea oricareia din puterile statului,

3. Potrivit urgenței în procedura de adoptare, a rezultatelor voturilor exprimate atat in Camera Deputatilor, cat si in Senat –lista nominala si voturile exprimate in anexa la prezentul denunt penal, citez: … “Parlamentul Romaniei a adoptat Legea 217/2015 pentru modificarea și completarea Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 31/2002 privind interzicerea organizațiilor și simbolurilor cu caracter fascist, rasist sau xenofob și a promovării cultului persoanelor vinovate de săvârșirea unor infracțiuni contra păcii și omenirii” respectiv, “Legea 157/2018” –Vexler.

Domnule Procuror General al Romaniei,
Excelenta!

Va supun atentiei:
a. Practicile la care evreii din Romania au recurs de-a lungul existentei acestora pe teritoriul tarii noastre adica, darea de mita!
b. Coruptia institutionalizata sub forma continuata, decenii iata, chiar veacuri in randul inaltilor demnitari de stat, parlamentarilor, chiar a Suveranului!
c. Precedentul creat in urma scandalurilor legate de activitatea Guvernului, prin care DNA a cercetat activitatea executivului!
d. Modul de-a dreptul anticetatenesc -neprietenos si lipsit de respect si de buna credinta, cu încălcarea Constitutiei Romaniei art. 1(3), 1(5), 6(2), 29(1), 30(1), 33(3) cat si prevederilor din Declaratia Universala a Drepturilor Omului art. 18, 19. prin care numai cu 3 exceptii, toti legiuitorii au dat dovada la votul exprimat in Parlamentul Romaniei!
e. Excluderea Academiei României din actul de consultanta la proiectul de lege, –nu a avut nici macar statut de observator, cum au beneficiat o serie de ONG-uri (fundatia Wiesel, de pilda!)

Solicit:
– Ancheta Parchetului General cu privire la fapta de luare de mita, impotriva parlamentarilor celor 2 camere, dar si impotriva Presedintelui Romaniei, suspiciune reala si neinfirmata!
– Trimiterea la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru a decide daca cele 2 legi sunt in spiritul si litera Constitutiei Romaniei!

Cu respect,
Mircea SERBAN
Senior editor, Cronica Viseuana

Post Scriptum

Cetățenii români doritori a semna în solidar cu subsemnatul, printr-o Cerere de Intervenție Accesorie, o pot face la adresa de eMail a Parchetului General: sesizare@mpublic.ro.
Multumesc (și) pe această cale dlui. Cătălin BERENGHE pentru solidaritatea exprimată față de acest demers!
Cu respect, Mircea Șerban
Senior editor
www.cronicaviseuana.ro

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentMuieismul și Nazismul iudaic -2
Articolul următorJAFUL FUNCIAR -un SOS al Proprietarilor de Păduri, Pășuni și Terenuri Agricole
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here