SPRE LUARE AMINTE

Dlui. Gabriel GIB

Domnule GIB!

Nu este pentru întâia oare când atitudinea mea, respectiv mesajele comunicate dnei Șoșoacă despre unii din apropiații domniei sale, se adeveresc a fi corecte, obiective; pe rând au ieșit la iveală, iar evenimentele  -uneori, m-au surprins si pe mine, intra-atât de perverși acești dealeri ai morții, că nu am alt epitet la adresa lor!

Nu am căderea să fac eu analiza oamenilor care sunt în preajma dnei. Senator, dar am competența de a-i atrage atenția că este în mare pericol -asta se vede deja și din stradă, livrarea ”ingredientelor” otrăvite făcându-se chiar prin oamenii din preajma dumneaei!

Cătălin Berenghi va fi următoarea ”surpriză” pentru familia Șoșoacă!

La această oră, în societatea ”fariseilor” există următoarele acuzații la adresa dnei. Senator:

  1. Minte,
  2. Jignește, 
  3. Comportament și comunicare violente.

Colaboratorii, mai vechi, despre cei noi nu pot a mă pronunța, opinează:

  • Sufocantă,
  • Suspectă,
  • Superficială.

Multe din aceste ”aspecte” sunt  cvasi reale, dar prin atitudinea necontrolată de multe ori -da, dna. senator este impulsiv-colerica,  probează contondența unei certitudini, fie chiar de moment!

(Cum să etichetezi faptul că enunță cum că nu este lăsată a se exprima în spațiul public, iar când are șansa refuza! Bahmuțeanu, Lazarus, sunt greii presei pentru doamna senator, iar Certitudinea de ignorat!)

Întrucât până la această oră NU A VENIT nici un mesaj dinspre dna. Senator, consider acest boicot drept o rupere a raporturilor bilaterale de aceea, vă comunic dvs. în calitatea dvs. de consilier al dnei. Senator că am luat la cunoștință și mă voi conforma!

Post Scriptum

Pierderea încrederii pune sub semnul întrebării buna credință a celui răspunzător pentru deficit de aceea, luați aminte!

Mircea Șerban

Vișeu de Sus, 01. 02. 2022

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCrima prin abandon
Articolul următorEVREII ATACĂ CONSTITUȚIA ROMÂNIEI
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here