Textul este încă în lucru

În urmă cu 6 ani am aflat că în Sighetu Marmației -orașul meu de baștină, niște străini au început ridicarea unui imobil; suspiciunea că nu posedă autorizație de construcție mi-a fost împărtășită, apoi rugat să verific și să scriu!

Am solicitat, potrivit normelor de drept al muncii și transparenței în activitățile publice, informații în acord cu legislația românească în construcții.

Primarul de atunci, un corupt de patologia perversei aroganțe a baronului local, numitul H. Scubli, a ignorat solicitarea. Au fost uzurpate de pofta-i uscată de omenie și civism, arucate cât colo și spiritul și textul de lege.

DREPTUL LA MUNCĂ -conferit (nu numai), jurnalistului liber și independent (atenție la sintagmă!), cât și calitatea de cetățean (SUVERAN ȘI INDEPENDENT) conferit de Constituție, au fost încadrate de personajul din structura la vârf a UAT Sighetu Marmației, la speța ”glumă proastă”!

Horia Scubli a mințit!

Falsul prin omisiune este faptă penală, pe tot teritoriul UE, agravant însă, a fost, este și la această dată, implicarea statului român într-o afacere privată și oneroasă, săvârșită de edil!

Ulterior demersului meu în instanțele civile, personajul amintit a fost interpelat și într-o ședință a CL, de către un consilier din partea unui partid de opoziție, recunoscând fapta, de a se fi ridicat o construcție pe arealul UAT al cărui ”manager” este, ”fără a se fi identificat autorizațiile”! 

La Judecătoria sectorului 5, unde am deschis acțiunea civilă împreună cu numitul Cătălin Berenghi -un protejat al lui Miron MANEGA, cunoscut în spațiul public ca fiind ”responsabil” de împiedicarea ridicării mega moscheii ticluită de ”binomul Erdogan-Ponta”, în cele din urmă acesta, a realizat -prin avocata lui, respingerea actiunii mele ca urmare nerespectării procedurii!

Subsemnatul nu pot ocoli suspiciunea existenței unor  presiuni ale unor forțe oculte, cu atât mai mult cu câte acestea inițial au încercat mituirea mea, apoi a mă amenința cu moartea!

Nu exclud însă nici… convingerile ”patriotice” ale lui Cătălin Berenghi, eu având în genetica ființei mele biologice si etnice românești, rădăcini maghaire, slovace și… găgăuze asadar, eu nefiind ”verde” sadea!

CONSECINȚA după deschiderea acțiunii în instanță a fost aceea a atribuirii din partea șefului comunității mozaice din municipiu, a unei insigne galbene de ”antisemit”

A fost răspândită această ”tinichea” și domnul Miron Manega a ștanțat-o chiar pe chimvalul aflat în co-proprietatea sa, astfel încât în cele din urma am demisionat din UZPR!

(Aici, o scurtă importantă paranteză retorică!

Ce Dumnezeu să fi avut toți cei care -cum am putut, am rezistat în opoziție -nah, cu bolșevismul, socialismul, ceaușismul, fiecare la locul săi de muncă, astfel și jurnaliștii -extrem de puțini, iar Uniunea Ziariștilor Profesioniști din România -UZPR, să fie înțesată de ex membrii ai PMR, PCR ?!

De ce să-i ”albesc” eu, cel cu 7 la purtare în liceu ca să scap de UTC, prin prezența mea și ”cumpărat” cu cele 50% din pensie?!

Cum să justific atunci ”prostia” de a fi refuzat la vremea aceea statutul de participant în Revoluție?!

Ei, bine ”MUIE” la toate astea!)

Consultându-mă cu experți în drept constituțional am continuat acțiunea în penal actualmente fiind la Curtea de Apel Cluj Napoca o …”lucrare specială”, care trenează însă de mai bine de 1 an, ca urma ”indicațiilor prețioase ale … Jahve știe, cui!

Am demonstrat participarea presei naționale din România, la răspindirea informațiilor neadevărate de către presa națională, excepția fiind publicația CERTITUDINEA (CARE S-A ABȚINUT!). respectiv CERTITUDINEA Radio, cea care a și întemeiat culpa, iar probele se găsesc pe pagina facebook a radioului!

În câteva emisiuni ale formatului FRDPTV, produse de dra, conferențiar Daniela GHÎFU, am fost ”bruscat moral și profesional” deși acțiunile mele sunt reale, legale și… fără echivoc, chiar de către un ”ispravnic de concept”, care în ziarul său de la apariție și până în prezent ține fierbințe chestiunea evreiască, dar nimeni nu l-a jignit căci obstinația nu este o culpă, dacă nu însoțește fapta penală a cuiva!

Cu alte cuvinte serialul dlui Prof. Ioan ROȘCA este salutară și o necesitate obiectivă, as spune chiar de securitate națională! 

Nu numai topicul unei emisiuni despre Zamolxe și Iisus Hristos, dar mai ales, poziția exprimată de senatorul Sorin LAVRIC în legătură cu acuzațiile numitului VAXLER un deputat numit și nicidecum ales, dara aceasta este alta chestiune, la adresa lui Mircea VULCĂNESCU -Martir al neamului românesc, ar fi trebuit să determine nu numai reacția subsemnatului, ci a Parchetului General și ÎCCJ!

Culmea ironiei este faptul că, în contextul existenței unor legi antiromânești și a ”istoricului” de popor antisemit, de curând este reabilitat ministrul de finanțe al cabinetului ANTONESCU, evreul Gheron Netta  ( http://www.marturisitorii.ro/2017/03/03/ziua-lui-mircea-vulcanescu-documentele-reabilitarii-lui-gheron-netta-ministrul-finantelor-in-guvernarea-antonescu-exclusiv), precedent care ar fi trebuit să conducă la reabilitarea juridică a întregului cabinet al Mareșalului Ion Antonescu, pe cale de consecință a grupului de crimă organizată împotriva României și statului Israel condus de Florian Gheorghe și acoliții, numesc aici Institutul Elie Wiesel, Ex premierul  Tăriceanu și guvernul condus de acesta!

Argumentele pe care le-am scos nu numai în spațiul public, dar le-am așezat pe masa de lucru a autorității celei mai înalte a statului român cea care ”veghează la ordinea de drept” adică, ÎCCJ și Parchetul General au fost și sunt imposibil de contestat, dar sistematic ocolite, în ciuda normelor constituționale!

Trec în revistă cele mai patologice reacții ale parchetelor și procurorului general KOVESI:

  • Solicitarea publicației ”CRONICA VIȘEUANĂ”  de a cerceta ”jaful asistat” împotriva pădurilor și retrocedărilor ilegale -acțiune respinsă!
  • Solicitarea RNP adresată Procurorului General -LCK,  pentru a demara acțiunea de Recurs în interesul legii, pentru ca administratorul pădurilor din România să capete dreptul de parte procesuală în dosarele de retrocedare a pădurilor!

Acțiunea a fost respinsă de cea care azi este Procurorul General al UE – o ”cârpă a americanilor” ca să îl parafrazez pe Băsescu Traian, cel a cărui pupilă a fost ”cetățeanul K”

Solicitarea adresată Parchetului General de catre publicația (Cronica Vișeuană) -www.cronicaviseuana.ro de a confirma sau infirma darea și luarea de mită de catre membri camerelor reunite ale Parlamentului României cu ocazia votului în plen la Legile antiromanești (”antilegionara” și ”vaxler”), similare modului în care a fost anulat prin vot al legiuitorului articolul 7 din Constituția României sec. XVIII, care a permis -repet, prin mită și șantaj internațional, în cele din urmă la recunoașterea independenței și suveranității la Berlin în 1879.

Publicitatea pe care am făcut-o și voi continua a o face -în baza unor documente de stat ale României, ale unor lucrări de specialitate apărute în România sub cotații ISBN deci, legale,   referitoare la acțiuni îndreptate împotriva statului și istoriei și tradițiilor, a societății contemporane din țara noastră de către grupuri de crimă organizată având în componența lor majoritar covârșitoare evrei, sunt incontestabile și mi le asum!

Temeiul atitudinii mele este irefutabil și are ca izvor prevederile art . 55 alin. 1 din Constituție, respectiv jurământul militar depus, calitatea acestuia în contextul în care normele de drept interne și internaționale sunt nesocotite de Oculta Internațională.

Servesc patria -de pământ, de limbă, de ființă (încreștinată la 17 ani, din motiv de legislație bolșevică!), patria nepoților mei nenăscuți, iubind-o cu obstinație!

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSĂPTĂMÂNA GALBENĂ –
Articolul următorWhat is the Process of a Sugar Daddy?
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here