Ieşi afară, pleacă!

  0
  857

  “România a fost tractată împotriva voinţei ei, cu un guvern cu 15 oameni, a fost tractată peste perioada cea mai grea a crizei. Aşa cum a fost el, guvernul acesta s-a asezat pe burtă şi a lăsat un popor întreg să îl calce în picioare şi să treacă prin criză, nu a fost susţinere nici din partea poporului nici din partea trusturilor media.” –a spus Traian Băsescu, la B1TV.

  Chiar dacă în România put up decembristă niciunul dintre politicieni, dar nimeni nu s-a smerit -cerându-şi iertare pentru păcatele trecutului de la poporul acesta „flămând şi gol şi asuprit”, cu toate acestea, în persoana lui Traian Băsescu lumea a cinstit nu marinarul –în biografia căruia încape de la trecutul curvarului la curvăria trecutului orice şi în ciuda păcatelor voastre ca om şi marinar, poporul acesta a cinstit în domnia voastră harul lui Dumnezeu, înfiindu-vă ca preşedinte al tuturor românilor!

  Iar, acea şuviţă a podoabei capilare ce vă făcea mult mai uman şi mai apropiat nu numai nouă, celor ce v-am ales preşedinte al republicii şi v-am salvat mai apoi, de furia celor 322, dar şi de oglinda privateă, mai des şi vă mai mult apropia şi, în strădania voastră de a potrivi –nu doar imaginea capului vostru, dar şi distanţa ce desparte pe om de animal, de fiecare dată acea şuviţă a podoabei voastre capilare vă făcea –domnule preşedinte, mult mai uman şi mai apropiat nu numai nouă, celor ce v-am ales şi apoi, v-am salvat de furia celor 322, dar şi de bunul Dumnezeu vă mult mai mult apropia!

  Am învăţat de la un tânăr basarabean –smerit în cele ale duhovniciei, că “un preot care nu poate asculta spovedanii îndreptate împotriva sa, nu poate călăuzi pe nimeni” iar, sondajele arată –domnule Traian Băsescu, că nu prea mai aveţi popor!

  Nu cred ca Mircea cel Bătrân să-l fi citit vreodată pe Petrarca, ori Decameronul lui Boccaccio să-i fi influenţat cumva educaţia sau destinul, cum cred –acum, că falsa sinceritate a voastră ce aţi aşezat-o în propoziţia “români vă iubesc” i-a smintit acestei patrii de oameni capacitatea de discerne între minciună şi adevăr.

  va urma

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentŞantajul, altă putere în stat?
  Articolul următortake place pentru salvarea averii oraşului Vişecu de Sus
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here