Glasnosti distruge Europa?

  0
  927

  Aştept de ani de zile desecretizarea unor documente de politică internă şi internaţională dar, această invazie de sirieni -bine îmbrăcaţi, mă determină să cer, cu voce tare, guvernelor de la Berlin şi Budapesta să facă publice stenogramele celor convorbiri purtate între cancelarul Helmuth KOHL şi fostul ministru de externe Gyula HORN pe tema Glasnosti şi breşa „cortinei de fier”!

  „Ceea ce se întâmplă acum este o componentă a acestei agresiuni a non-democraţiei din zona estică, rusească, şi Orientul Apropiat, împotriva Europei, împotriva Uniunii Europene. Este o parte a acestei crize care a făcut ca nimeni să nu mai vorbească despre agresiunea rusă. Am putea să spunem că este surprinzătoare, însă ea a început la exact o săptămână după ce s-a terminat gardul de construit de către Ungaria. Nu vi se pare interesant că mai întâi s-a terminat de construit gardul şi după aceea a început fenomenul migraţiei în zona aceea? Pare o operaţiune bine organizată, trei sferturi dintre aceştia sunt mai bine îmbrăcaţi decât 10 – 15% din populaţia României” -Constantin Degeratu pentru Adevărul.

  Acesta a mai spus că în opinia sa invazia imigranţilor este de fapt una planificată.

  Opinia generalului este pertinentă dar, incompletă din perspectiva dialogurilor Bonn-Kremlin via Budapesta întrucât azi se ştie deja că Ungaria a jucat un rol strategic în vremea „râzboiului rece” -pe care România lui Ceauşescu l-a ratat, rol scris de Kremlinul lui Gorbaciov cu titlul Glasnosti & Perestroica şi desecretizarea acelor stenograme poate proba teoria conform căreia Glasnosti distruge Europa!

  Va urma

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentHolocaustul un concept sau, o … conservă?!
  Articolul următorACUZ!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here