ATAC LA MEMBRANA

  0
  953

  Radio Classic emite pe FM muzică de la Budapesta şi eu ascult -din nou, cum sună muzica de la Budapesta căci, am și eu certitudinile mele, de-altfel extrem de subiective, că atât timp cât muzica de la Budapesta, fie Liszt, Bartok sau Grigoraș Dinicu va fi interpretată pe note și nu pe bancnote (vorba unuia de la Clejani), Dunărea și Oltul vor avea aceeași voce.
  Aud la radio că, în octombrie ungurii vor trebui să răspundă, în cadrul unui referendum organizat de cancelaria primului ministru ORBÁN Viktór, la întrebarea dacă sunt de acord cu acordarea –în cadrul acelor cote impuse de UE, dreptului de ședere al migranților pe teritoriul patriei lor!
  Nu sunt adeptul predicțiilor însă, fără nici un dubiu, ungurii se vor duce la vot în masă –nu în hoarde căci, la anul 1000 ei au dat o jertfă de sânge fără precedent în procesul de emancipare și integrare în Europa catolică a acelor vremuri și azi ei sunt un popor extrem de civilizat și conștient de propria lor identitate și se îngrijorează cu privire la șansele de supraviețuire în contextul unei vieți fabricate de o elită de iluminați care doresc o Europă unită dar, fără identitate a națiunilor ce o compun și, sunt sigur că vor răspunde cu un NU hotărât împotriva cotelor impuse de Bruxelles!

  (Apropos, de ce nu este Parisul –orașul luminii, capitala UE?)

  Din clipa aceea, frontiera ungaro-română va fi o frontieră minată, la figurat căci, la propriu ea va fi ghimpată și militarizată, aidoma celei care a împărțit Berlinul în timpul războiului rece iar, politica externă a Ungariei va fi o apostazie legitimă la adresa UE iar, Europa și NATO vor fi în fața unei situații fără precedent!

  (Credeți că Rusia nu își freacă mâinile?!)

  România însă –puțină lume mai știe, s-a confruntat cu o situație similară la numai 2 ani după cumplita jertfă de sânge prin care Turcia înfrântă la Grivița și Smârdan a recunoscut independența și suvernaitatea Principatelor Române.
  Marile Puteri însă, Franța, Prusia, Anglia, Italia prin șantaj la adresa celui de-al 2-lea cabinet al lui Ion Brătianu, căruia îi cereau dar, … acum, atenție, fac o declarație cu valoare de probă a verității: -Eu, Mircea Șerban îl iubesc, îl admir, îl prețuiesc și propag și sunt întru totul de acord cu marele poet național Vasile Alecsandri –domnule Rareș Bogdan și domnule Alexandru Florian, din acest moment puteți depunde plângere împotriva mea la parchet!

  La 7 octombrie 1879 masonul Vasile Alecsandri în Senatul României demască acest șantaj, referindu-se la un proiect de lege prin care evreii urmau să devină proprietari ai pământurilor românești, iar din vechii stăpâni ai României, spunea bardul de la Mircești: … ”să facă nişte sclavi căci, evreii urmăresc a se substitui locuitorilor acestei ţări pentru a face din întreaga ţară o proprietate israelită“.

  Cum să nu îl iubești pe străbunul Alecsandri pentru caracterul de naționalist impecabil și cum să nu te închini cu evlavie în fața moșilor și strămoșilor care vreme de 39 de ani dar, ce zic eu mai bine de un secol căci, până și Nicolae Ceaușescu a luptat pentru independența și suveranitatea României, care, s-au împotrivit înstrăinării pământurilor și păstrării indentității și caracterului suveranității naționale?

  Citesc o carte despre ISIS scrisă de Michael Weiss și Hassan Hassan și în paralel despre Putin și Noua Rusie scrisă de Michael Stürmer (acuma, vă las pe dumneavoastră să ghiciți cine sunt evrei) și nimic nu îmi mai poate zdruncina o convingere, betonată în conștiința mea de muzichia tarafului lui nea Culae de la Clejani anume că, în laboratoare controlate politic se studiază, se elaborează și chiar în aceste zile se livrează substanța ce atacă membrana celulei din însăși ființa nervoasă, mădulară a Europei!

  Ungurii o vor refuza la toamnă!
  Dar, noi?

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPiroanele lui Pilat…
  Articolul următorun zenit de dorit!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here