COMUNICAT DE PRESĂ

0
1651

Jurnalistul Mircea Șerban, Senior editor al publicației www.cronicaviseuana.ro, colaborator al ziarului ”CERTITUDINEA”, membru al UZP,  împreună cu domnul Cătălin BERENGHI Președinte al Partidului DAC și candidat la Președinția României, cheamă în fața instanțelor de judecată românești  comunitatea iudaică din New  York  vinovată de încălcarea legislației în construcții.

Ridicarea unui edificiu de cult (sinagogă), la Sighetu Marmației fără ca la Primăria municipiului să fi fost depuse și înregistrate actele impuse de legislația românească așa cum sunt stipulate în legea nr. 50/1991, privind autorizarea executării lucrărilor de construcții – Republicare si Actualizata 2019,  art. 1 (alin, 1 și2), reprezintă un act de sfidare a suveranității patriei noastre, a Constituției României  de aceea, dincolo de chemarea în judecată, reclamanții solicită din partea Parchetului General de pe lângă ICCJ autosesizarea cu privire la aspectele penale.

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentScrisoare deschisă Monseniorului Miguel Maury Buendía și în atenția Sanctității Sale Papa Francisc
Articolul următorZero barat, imposibil de clasat si de… intimidat!
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here