Public acest text trimis din Arad de prietenul meu, jurnalistul și editorul Radu BĂDOIU. 

Argumentul ce motivează titlul, dar și decizia publicării pleacă din respectul meu față de antreprenorul român!

(Vă rog să aveți proprietatea termenilor și să nu îl confundați pe antreprenor adică, pe producătorul unor valori numite marfă, cu șmecherul, escrocul, care cumpără ieftin și vinde scump și își spune ” om de afaceri”!)

Deși, se află sub ochii noștri el, antreprenorul din România, este cel mai hăituit cetățean din această patrie, iar ceilalți români nu pot să îl apere!

Începând cu autorități -fiscale, ale statului, baronii locali din politică, concurența neloială, corupția, toate tarele capitalismului colonial în care se zbate România, toți îl hărțuiesc cu o ură și forță greu de dus!

Sute de mii de familii din România sunt dependente de succesul de piață al antreprenorului român, al produselor lui pe care încearcă a le și vinde, pe o piață controlată nu numnai de rechinii și cozile de topor din politică, dar mai ales de ocultatele multinaționale!

Fără antreprenorul român nici valuta națională și nici cetățeanul și familia cetățeanului român nu știu cum ar mai viețui!

Voi mai adăuga doar mirarea (ce să determine un antreprenor de succes intrarea în muncile de partid?), dar în aceași măsură și salutul meu la premiera faptului, că iată, profesioniștii se implică în înnobilarea unei instituții, ocupată de zeci de ani de cozi de topor și ne dăruiesc speranța unui nou Parlament al României, curat și fără penali și imunități!

SUNT LA DISPOZIȚIA DUMNEAVOASTRĂ ȘI NU AM SĂ CAD NICIODATĂ!

Trăim într-o lume aflată într-o criză -caracteristică începuturilor de milenii, din  care încă nu știm cum vom ieși, care vor fi consecințele, dar mai ales, dacă perioada următoare va fi limpede sau, tot mai tulbure.

În Statele Unite ale Americii mai mult ca sigur Justiția va decide câștigătorul alegerilor!

Persoana care va ocupa Biroul Oval -Trump sau Biden, va decide, fără echivoc, evoluția omenirii!

Fie vom fi martorii resuscitării statelor naționale, fie mai repede sau, și mai repede, vom asista la instaurarea unui Guvern Mondial!

În scumpa noastră patrie tensiunile sunt la fel de mari căci, cinetica politicii dâmbovițene a indus, de fiecare dată, o putere instalată care, în lipsa unei siguranțe naționale, a pus și pune, mai ales acum, la grea încercare întreaga rețea românească.

De aceea, nu partidele ci, oamenii și proiectele lor pot regla aceste tensiuni astfel încât, casa noastră să nu ia foc!

Sunt licențiat și în științe economice și în construcții de aceea, nu este ”doar” o metaforă cât mai ales, un portofoliu de idei pe care doresc a-l pune la dispoziția arădenilor!

Dacă dumneavoastră concitadinii, conjudețenii veți aprecia că sunt vrednic a intra în Camera Deputaților acest portofoliu poate contribui, cum spuneam, la asigurarea societății noastre.

Arareori am vorbit despre mine, lăsând pe alții să o facă, iar când am vorbit despre mine, ei bine, au fost ocazii cu totul speciale.

Chiar dacă este unul din drepturile cetățenești –dreptul de a alege și de a fi ales, consider că alegerile pentru Parlamentul României reprezintă unul din evenimentele importante și din viața mea, dar și a tuturor românilor!

Iată, motivul pentru care voi vorbi despre mine și voi mărturisi.

În primul rând, mărturisesc iubirea pentru semeni și dragostea pentru scumpa noastră patrie, România!

Sunt patriot și licențiat al Universității de Vest ” Vasile Goldiș” în specializarea ”Economia Comerțului, Turismului și Serviciilor”, Arad 2013.

În prezent studiez la Universitatea ”Ioan Slavici” din Timișoara, pentru obținerea licenței în Finanțe-Bănci. 

Mai spun că,  prin educație aleasă -familială, școlară sau universitară omul devine măsura faptelor sale și zidul de apărare al patriei de aceea, mulțumesc părinților, profesorilor, lui Dumnezeu pentru tot ceea ce mi-au dăruit pentru ca eu să pot învăța! 

Va trebui să decideți domniile voastre dacă sunt, sau dacă nu sunt, vrednic de a fi reprezentantul arădenilor în Parlamentul României

În drumul meu către maturitate am avut de străbătut sumedenie de examene unele dificile din cale-afară,  mai cu seamă cele cărora îmi datorez cariera profesională dar, chiar dacă au rămas undeva într-un trecut, cu fiecare zi ce trece în timp, ele mă obligă și mă  țin ancorat în competiția cu mine însumi, iar prin inima mea cu Dumnezeu.

Trebuie să facem tot ce ne este în putere pentru a rămâne în istorie, iar România să nu cadă!

Am intrat într-un partid mic  în care am să învăț a ucenici politica, dar mai ales pentru ca din iubire pentru semenii mei să schimb ceea ce nu merge bine.

Consider ca fieare dintre noi are obligatia -cel putin morala, de ajutorare a persoanelor aflate in dificultate mai ales a copiilor nevoiași, pentru a asigura hrană adăpost și accesul la educație! Viitorul nostru este unul comun nu individualist.

Doresc ca această experiență să o pun la dispoziția colegilor mei din Camera Deputaților și să legiferăm programe naționale pentru toți copiii nevoiași din România!

Sunteți, dumneavoastră arădenii, în măsură a aprecia investițiile pe care firma mea de construcții civile și industriale le-a făcut și le desfășoară în continuare pe raza județului și cred că și această expertiză pot să o transfer către legislativ.

În materie de fiscalitate de asemenea, doresc să contribui la eliberarea unor poveri, cum ar fi perceperea unor taxe de către stat înaintea plăților pe care agenții economici  le înregistrează și contabilizează cu mari întârzieri, ceea ce nu e bine!

Este nevoie de relaxare fiscală dar, mai ales este stringentă nevoie de politici fiscale prietenoase agenților economici români și mai ales valutei naționale!  

Un gânditor al Orientului îndepărtat spune despre lume că este …”asemeni unei flori de zăpadă: dacă o apuci cu mâna, se topește imediat. Nu rămâne nimic, decât mâna udă. Dar dacă o privești, doar s-o privești,  atunci floarea de zăpadă își dezvăluie  frumusețea ca oricare floare din lume. 

Acesta este miracolul!

România are nevoie -acum, mai mult ca niciodată, de un miracol pentru a renaște!

Toate partidele ce au urmat ceaușismului au avut politici antiromânești deși, vorbeau în numele poporului de aceea, este nevoie de alternativă!

Alianța pentru Renașterea Națională, candidatul Ovidiu PALCU credem în vindecarea României și CEREM fiecărei Familii, Credincioșilor -indiferent de confesiunea lor, VOTUL FAVORABIL!

Alături de celelalte partide naționaliste suntem alternativa favorabilă căci, poporul român nu mai poate fi înșelat cu fraze lustruite! 

A fost ridicat voalul de pe opera civică a lui Mihai EMINESCU -duhovnicul României!

Forța ce derivă din scrierile sale, din jertfa lui de sânge cu care a intrat în viața fiecărui român cunoscător de carte oferă înțeles și identitate fiecărui român oriunde s-ar afla el, dar mai ales o lecție de iubire pentru patria română.

Vă voi aduce aminte de clipe emoționante din învățătura creștină pentru a-i face și pe cei care m-ar întreba -”ce-mi trebuie mie politică”? să priceapă și un alt fel de a răspunde, mai puțin violent, dur… ”De-aș grăi în limbile oamenilor și ale îngerilor, iar dragoste nu am, făcutu-m-am aramă sunătoare și chimval răsunător.

Și de-aș avea darul proorociei și tainele toate le-aș cunoaște și orice știință, și de-aș ava atâta credință încât să mut și munții, iar dragoste nu am, nimic nu sunt.” 

Vă asigur de dragostea mea pe care o așez cu smerenie, întru adevăr, corectitudine, dreptate și cinste, întocmai după învățătura Apostolului Pavel!

Cu dragoste, așa mă voi purta față de dumneavoastră și eu și echipa din care fac parte, bucurându-ne împreună de adevăr.

Adevărul care calcă nedreptatea!

Cu credință, în bunul Dumnezeu, cel ce ne dăruiește toată avuția și libertatea de a trăi!

Cu nădejdea că împreună putem spori lumina și dragostea căci, ea este cea mai mare dintre toate!

Sunt și voi fi la dispoziția dumneavoastră întotdeauna de aceea, nu am să cad niciodată!

Ovidiu PALCU

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCrucea masonic-satanistă, sau semnul morții de pe buletinele de vot!
Articolul următorRidicarea la putere -implicarea României în frauda electorală din Statele Unite este o certitudine
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here