Scrutinul pentru alegerea deputaților și senatorilor pentru Parlamentul României este încheiat deja.

Buletinele de vot se află încă în mașina de numărat, care nu este o abacă.

Spre deosebire de abacă, aceasta funcționează pe bază de logaritm.

Logaritmul este o operațiune exactă, un exercițiu de matematică pură, cu toate că poate conține și valori discrete. 

Exponențierea valorilor unui logaritm  înseamnă, ridicare la putere.

În matematici, pe bune.

Pe invers, în politică. 

Informații furnizate de un procuror federal din Statele Unite -doamna Sidney POWELL și un fost ofițer de poliție din România, Raul COLTOR sugerează o ipoteză de lucru halucinantă: implicarea României în frauda electorală din SUA, pentru ridicarea la putere a lui Joe BIDEN!

„50.000 de hackeri români sunt implicați în cea mai gravă breșă de securitate din istoria Statelor Unite.” –spune fostul ofițer de poliție Raul Coltor.

O altă sursă, mi-a declarat faptul, că numai în 2019 au luat drumul către Statele Unite ale Americii peste 10 mii de cetățeni români, specializați în tehnică și programe IT.

Aceste persoane au fost angajate de diverse firme grupate  în jurul companiei DOMINION ai căror directori și acționari sunt păpușile lui Biden

„S-a făcut un efort masiv și coordonat de a fura aceste alegeri de la poporul american, de a discredita și a distruge voturile lui Donald Trump și de a produce voturi pentru Joe Biden.

Au făcut-o în toate modurile imaginabile, de la morți care votează în număr mare, până la crearea unor buletine de vot absolut frauduloase, exclusiv în favoarea lui Biden.

Am identificat cel puțin 450.000 de buletine de vot în statele-cheie, care în mod miraculor sunt doar pentru Joe Biden și pentru nici un alt candidat.

Au folosit și un algoritm, pentru a determina de câte voturi au nevoie ca să întoarcă rezultatul.

Au folosit computerele pentru a muta acele voturi de la Trump la Biden și de la alți candidați republicani la concurenții lor. Cred, că Doug Collins a fost furat! Cred, că și John James a fost furat, nu doar președintele Trump! 

Au fost mulți oameni afectați de acest sistem.

Trebuie să ne luptăm cu dinții în instanța federală, pentru a expune această fraudă abjectă și conspirația din spatele ei, pentru a obține o renumărare și audituri oriunde este necesar, adică, sincer în cea mai mare parte a țării! ” 

Potrivit FOX NEWS, canalul tv căreia  fosta procuroare Sidney Powell a făcut declarațiile de mai sus, mai arată:  „în Georgia există 80-90 de mii de buletine de vot  pe care apare doar Joe Biden, sunt 98.000 de voturi în Pennsylvania, 42.000 în Arizona, între 60.000 și 115.000 în Michigan și 62.000 în Wisconsin. 

Dacă e adevărat, problema e sistemică!”

Accesarea link-ului de mai sus aduce proba faptului, că în intervalul anilor 2017-2019, atât autoritățile române cât și ambasadorul de la București al Statelor Unite și structuri ale statului american au fost informate de Raul Coltor în ce privește existența unei cooperări între statul subteran din România și cel din SUA.

Virgil SPIRIDON comisar de poliție din cadrul  MAI șef al Direcției de prevenire și combatere a criminalității informatice este unul din personajele ce implică suveranitatea și independența statului român și a cetățenilor români în cea mai abjectă cooperare româno-americană!

Despre imbecilizarea statului român sub doctrina liberală Mihai Eminescu a scris atât de elocvent încât mă întreb: o fi avut și premoniția actualilor imbecili ce conduc România către ieșirea din istorie?

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentPROFESIONIȘTII, ALEȘI LA DISPOZIȚIA ROMÂNIEI!
Articolul următorȘoșoacă e porția mea de libertate și iubire
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here