Către Parchetul Vişeu de Sus

  0
  908

  Numitul Vasile CIOLPAN ocupă -legal, fotoliul primarului în oraşul nostru, dar activităţile lui sunt ilegale –într-o proporţie îngrijorătoare pentru concitadini, dar şi pentru ca Justiţia să rămână insensibilă. De aceea, se impune din partea noastră o atitudine hotărâtă care să stopeze risipa la care se dedă primarul, iar una cu totul profesională -din partea magistraţilor locali, pentru ca actul de justiţie să existe nu numai în rapoartele întocmite către exterior!
  Eu, Mircea ŞERBAN, îmi fac datoria civică şi manifest speranta că Teodor HOJDA –preşedintele Judecătoriei, Ioan Muntean -procuror delegat, Ioan ALEXANDRU -comandant al Poliţiei, iubesc adevărul şi dreptatea, au onoare şi respect faţă de vişeuani şi vor examina cu mare atenţie probele -care îl incriminează pe Vasile Ciolpan şi sunt anexate la Sesizarea pe care am înregistrat-o la Parchet, apoi vor proceda în consecinţă!

  Domnule Procuror,

  Subscrisa persoană juridică română –Cronica Vişeuană, faptele care oglindesc atitudinea statului faţă de cetăţeni, revistă lunară de cultură şi atitudine civică care apare la Vişeu de Sus şi este tipărită în 2 mii de exemplare, distribuite gratuit, reprezentată prin Mircea ŞERBAN, 435700 Vişeu de Sus, str. Poduri 46/a, în calitate de senior editor, aduc la cunoştinţa dvs. fapte de natură infracţională săvârşite de către primarul Vasile CIOLPAN.
  Conform art. 148, al. b. e, h, Cpp sunteţi în măsură să solicitaţi emiterea ordonanţei de arestare şi trimitere în judecată a numitului Vasile CIOLPAN.
  Menţionez înscrisurile din anexa prezentei, care probează speţele şi solicitarea în cauză.

  Cu aleasă consideraţie,
  Mircea ŞERBAN

  Vişeu de Sus, la 08. 07. 2010

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentA fi, sau a nu fi…
  Articolul următorJEFF -jurnalism şi educaţie fără frontiere, corespondenţă
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here