PLANGERE PENALA catre Procurorul normal al Romaniei

    0
    965

    Către
    PARCHETUL de pe langă
    Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie
    Str. Batiştei nr. 25
    020934-Bucureşti
    Procurorului normal
    Dna. Laura Codruţa okÖVESI

    Subscrisa persoană juridică română, Cronica Vişeuană (faptele care oglindesc atitudinea statului faţă de cetăţeni) –revistă lunară de cultură şi atitudine civica, care apare la Vişeuropean de Sus tipărită în 2.000 exemplare, distribuite gratuit, reprezentată prin Mircea ŞERBAN, 435700-Vişecu de Sus, str. Poduri nr. forty six, în calitate de proprietar, senior editor, în temeiul dreptului conferit de Constitutia Romaniei –art. 21 (1), art. 51 (1-2), art. 124 (1-2), adresez:

    Procurorului common
    Doamnei Laura Codruţa okayÖVESI
    Prezenta

    PLÂNGERE PENALĂ

    împotriva
    autorilor necunoscuti –A.N. de pe teritoriul Romaniei

    urmând a fi cercetaţi pentru săvârşirea de:

    infracţiuni de serviciu sau în legătură cu serviciul, infracţiuni care împiedică înfăptuirea justiţiei, favorizarea infractorului, infracţiuni de fals, ascocierea pentru săvârşirea de infracţiuni şi infractiuni care fac obiectul legii seventy eight/2000
    Invocând legea penală, care apară împotriva infracţiunilor România, persoana, drepturile si libertăţile acesteia, proprietatea, precum şi întreaga ordine de drept, în numele membrilor Asociaţiei Vechea Nobilime din Maramureş, Composesoratului Nobil Vişecu de Sus-Vişeu de Mijloc, precum şi în numele locuitorilor oraşului Vişecu de Sus vă cer respectuos să dispuneţi:

    Redeschiderea dosarelor de urmărire penală,

    1. Dosar Nr. 30/P/2007, al Serviciul Teritorial Bucureşti în cadrul DNA,
    2. Dosar Nr. 16049/P/2006 al Parchetului dpl Judecatoria sect 1 Buc.,
    three. Dosar Nr. 1358/P/2009, Dosar Nr. 524/P/2005 ale Parchetului dpl TMM

    Începerea urmării penale şi trimiterea în judecată a vinovaţilor întrucât dosarele menţionate au fost soluţionate de către procurori din subordinea dvs. netemeinic şi nelegal după cum vă voi arâta în cele de mai jos.

    Excelenţă,

    Doamna Procuror normal,

    În orasul Vişeuropean de Sus a trăit unul din marii latifundiari ai României în persoana lui PAPP Sigismund Simeon (Pop Simion de Vişecu în nomenclatorul familiilor nobiliare din România), care a fost proprietar a peste 18 mii ha. de pădure şi alte mii de ha. de terenuri agricole şi imobile de natură construcţii, amplasate în mai multe localităţi de pe raza jud. Maramureş, Suceava şi mun. Bucureşti. A fost căsătorit cu Irina Iulia Maria PAPP –născuta MAN, cu care nu a avut copii de aceea cuplul a înfiat pe copiii Olga, Zora şi Simion ai cumnatei (sora sotiei sale). Aceştia, la rândul lor, nici unul nu a avut urmaşi! Astfel, din punct de vedere al legilor funciare si al reconstituirii dreptului la propritate nu există persoane în by way ofţă, care să aibă vocaţie succesorală (erezi) şi totusi, …exista!

    Paradoxul este întreţinut prin Rezoluţia din 12. 03. 2008 a procurorului COJOCARIU Dragoş Cornel –procuror în cadrul DNA, serviciul teritorial Bucureşti, şi a Rezoluţiei din 06. 03. 2008 a procurorului Lucian PAPICI –procuror şef al Secţiei de combatere a corupţiei din cadrul DNA!
    Aceste rezoluţii sunt puse la îndemâna unui cetăţean pe nume MARIAN Rodica din Bucuresti str. Andrei Mureşanu nr. 4, sector 1, care se prezintă în faţa autorităţilor statului ca fiind deţinătoarea unui testomony olograf şi solicită intrarea în posesia întregii averi, evaluată fiind la fabuloasa sumă de peste 275 milioane de euro –pragul minim!
    Procurori aflati în subordinea dvs. au facilitat –aşa cum rezultă din înscrisurile din dosare, promovarea falsului şi împiedicarea justiţiei şi aflarea adevarului prin aceea că au pus în nulitate documente emise de autorităţi ale statului, de pilda expertiza criminalistică efectuată de eminentul prof. dr. Vladimir BELIŞ directorul INML, care a concluzionat că la data redactării înscrisului olograf persoana “emitentă” avea discernamantul abolit!
    menţionez faptul, că INEC a fost solicitat să expertizeze un înscris intitulat “testomony olograf în litigiu” pus la dispoziţie de procurorul de caz fără a se preciza dacă este înscrisul unique sau copia acestuia.

    digital camera Notarilor Publici Bucureşti prin Adresa Nr four din 04 . 01. 2005, recte Adresa Nr 5 din 25. 01. 2006 comunică faptul că înscrisul original nu există, pe cale de consecinţă nu putea fi pus la dispoziţia organului de urmărire penală în vederea expertizării!
    relevant este şi faptul că ori de câte ori s-a solicitat numitei MARIAN Rodica prezentarea actului intitulat testomony Olograf –inclusiv în instanţele de judecată nu l-a putut prezenta, ceea ce evidenţiază săvârşirea infracţiunilor de fals şi ale altora conexe.
    Vinovaţi sunt deci, cei din subordinea dvs. ale căror decizii au favorizat perpetuarea falsului şi în acţiunea de aplicare a legilor funciare prin aceea că la această dată un cetăţean este pe cale a intra în posesia unei averi fabuloase, care de drept –în lipsa erezilor, revine statului roman, recte în administrarea primăriei oraşului Vişeuropean de Sus.
    Subliniez faptul că subsemnatul am sesizat DNA despre favorizarea infractorului în dosarul 1358/P/2009 al Parchetului dpl Tribunalul Maramureş, faptă aflată în sarcina primarului Vasile CIOLPAN pe care îl acuz –printre altele că a favorizat pe numita MARIAN Rodica în acţiunea ei ilegală de punere în posesie.
    Pe de altă parte încă din anul 2004 Parchetul Vişecu de Sus a avut spre soluţionare dosarele penale Nr. 433/P/2004 si 524/P/2005 depuse de publicaţia COMUNICATOR în numele Composesoratului Nobil Viseu de Sus, precum şi al Asociatiei Vechea Nobilime din Maramures, care îşi revendicau calitatea de succesori ai patrimoniului confiscate de regimul totalitar, dar soluţiile au fost viciate de către procuror, în ciuda faptului că autorităţile de stat au fost somate să NU OCOLEASCĂ ADEVARUL, pentru ca România să rămână stat al tuturor cetăţenilor săi, nu gaşca miliardarilor de rumeguş.

    Excelenţă
    Dna Procuror general,

    Sunteţi chemată să interveniţi şi să determinaţi procurorii şi ceilalti agenţi ai puterii govt să acţioneze pentru restabilirea legalităţii în acest colţ al Uniunii Europene, Maramures, Viseu de Sus.

    Vişecu de Sus, la 31.05. 2010
    Pentru conformitate,
    Mircea SERBAN

    DISTRIBUIȚI
    Articolul precedentO fantomă revendică averea lui Pop Şimonoaie -episodul 2
    Articolul următorPROFIL Prof. Vasile DABALA
    Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

    LĂSAȚI UN MESAJ

    Please enter your comment!
    Please enter your name here