Slugoi ai morții!

  0
  943

  Între slugărnicie și smerenie diferența specifică este dată de… divinitate!

  Lui Dumnezeu –adică acea forță pe care fiecare din oameni o poate intui într-un exercițiu de voință și capacitate de reprezentare, nu-i poți fi slugă căci, Dumnezeu niciodată nu (te) ofensează dimpotrivă, generează, emite și sporește, la scară universală, energia iubirii necondiționate adică, energia orgonică dar, I te smerești în semn de respect față de forța ce ține în viață și echilibru întregul univers!

  (Pentru a nu risipi spațiul dedicat acestui editorial am să arăt că cea mai exactă și mai frumoasă definițe a iubirii este dată de sfîntul apostol Pavel, în Întăia epistolă catre corinteni – cap. 13. Citiți-o, vă rog!)

  Așadar, genul proxim al smereniei este respectul și iubirea necondiționată.
  Poate fi găsit, recunoscut numai de către cei cu vedere în alt spectru luminos decât cel de 550 nm, în aura energetică a omului iar, îndeobște febra zâmbetului poate fi un indiciu!

  (Slugărnicia este un raport care se instaurează între oameni iar, forța ce-i dă viață nu vine nicidecum din aura divinității ci, vine din neputința omului de a iubi –altceva decât materia!)

  Să ocărăști un om –cu probe, sau fără probe, dar cu atât mai mult, spunând , … ”cu siguranță sunteți un om rău care, n-a făcut nimic bun în viață!” precum antrenorul echipei naționale de fotbal a României, Anghel Iordănescu, la conferința lui de presă după meciul cu Albania, este un exercițiu al unui om decis să umilească de aceea, nu trebuie să mai mire pe nici un iubitor al fotbalului din România faptul că, atât la nivel de echipă cât și la nivel individual fotbalul din România umilește și apoi, ucide!

  (Când Anghel Iordănescu –antrenorul, a refuzat să-i ofere șansa de a arăta întregii planete cât talent real și iubire de Dumnezeu, prin smerenia față de sport, are Lucian SÂNMĂRTEAN, a scuipat nu numai în obrazul celui mai bun fotbalist român al momentului dar, a murdărit și memoria lui Anghel Iordănescu, secundul lui Imre Jenei, antrenorul Stelei, cel care în seara zilei de 7 mai 1986, pe stadionul din Sevilla i-a oferit jucătorului Anghel Iordănescu –la numai 3 zile după împlinirea vârstei de 36 de ani, vârsta de azi a lui Lucian Sânmărtean, să arate Europei întreg talentul pe care Dumnezeu i l-a dăruit. Pe noi românii Iordănescu antrenorul ne-a umilit!)

  Anghel Iordănescu și întreaga Federație de Fotbal a României –FRF, recidivează căci, salariul de 30 de mii de euro/lună oferit și acceptat –când în întreaga piață a muncii din România criteriul profesionalismului, al performanței și competitivității impune logica de calcul a salariilor și onorariilor pecuniare, este expresia umilinței la care este supusă o patrie de oameni!

  Antrenorul Anghel Iordănescu și FRF ne-au dovedit că sunt slugoi ai morții!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedent… votul necuprinsului!
  Articolul următorAcuz: abuzuri la cub!
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here