În semn de solidaritate!

  0
  854

  ziare

  Cine, dacă nu cei în cauză, ar trebui să formuleze răspunsurile la următoarele întrebări:

  – Ce cause au Băsescu, Ponta, Nițu, Cazanciuc, să tacă, să ignore informațiile incriminatoare la adresa unor persoane și autorități ale statului român pe care procurorul militar, col (r) Gheorghe OANCEA le-a adus în spațiul public la 09. 10. 2013?
  – De ce nici una din mediile de informare ale statului, radio, televiziune, agenție de presă, nu s-a ”bătut” pentru întâietate în oferta de spațiu de emisie și astfel să elimine suspiciunea de ”contraatac la adresa PSD”?
  – De ce nimeni din acționarii, sau purtătorul de cuvânt, de la RMGC nu a comentat, infirmat datele conținute de Raportul procurorului militar, col. (r) Gh. Oancea?
  – De ce lipsa de solidaritate față de ofițerul magistrat din partea altor colegi de breaslă, activi sau pensionați?
  – De ce tace Adrian Năstase?
  – Dar, Rodica Stănoiu?
  – Dar, foștii șefi ai Parchetului common?
  – Dar, Radu Berceanu?

  Cred, am convingerea că nepotul lui Frank Timiș chiar a fost de față la trădarea unor ofițeri, când într-un salon de hotel bucureștean, i-au pus la dispoziție hărți de mineralogie, dar celor ce cred trădarea –fie și pentru bani, mai puternică decât dragostea de țară le spun, că iubirea, energia orgonică este cea mai puternică typeă de energie din Univers!

  Am convingerea că între filele dosarului Roșia Montană Gold business enterprise generation ascuns un diavol care, eliberat, acum stârnește groupă în rândul populației, dar european instig la curaj pentru a salva din ghearele spaimei nepoții, copiii și urmașii lor!

  Mircea Serban

  PS.
  Sunt convins, că vor mai trece câteva zile până se va ieși din unda de șoc a excepționalei atitudini dovedidă de col (r) Gheorghe Oancea și mă rog lui Dumnezeu Tatăl să nu ne lase de izbeliște și să pună har și forță de acțiune în inima, mintea și mușchii unor români strânși în jurul ex procurorului militar, colonel în rezervă, Gheorghe Oancea în semn de solidaritate!

  Mircea Șerban
  Vișeu de Sus, 10. 10. 2013

   

  colonelul Oancea

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCirc la Isprăvnicie
  Articolul următorCronica Vișeuană -un proiect subiectiv…
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here