Cuponul de pensie şi ciorba de sfintele paşte

  1
  2429

  De din zoriori de dimineaţă se vorbeşte prin copaci despre căderea frunzelor şi febra ridicată a zilelor acestei toamne…

  Oamenii, despre cum şi cum că, ceea ce a realizat aseară Victor Ponta în disputa cu Iohannis, l-ar fi detaşat în câştigător pe preşedintele PSD.

  Citesc pe NET opinia unora de la Realitatea şi nu pot să nu remarc faptul că la luarea în cătarea armei ei folosesc luneta dar, cu toate acestea arma este îndreptată către o ţintă falsă căci, nu Klaus Johannis trebuie să fie luat în bătaia armei!

  Cu câtva timp în urmă unul din miliardarii de rumeguş ai României –Viorel Cataramă, definea partidele politice ca fiind organizaţii de tip mafiot dar, după părerea mea, licenţa nu se potriveşte întru totul; mai degrabă aş fi apelat la o comparaţie cu elemente din biochimie întrucât, de când este guvernată de securisto-nomenklatura ea, scumpa noastră patrie, seamănă izbitor cu un corp organic aflat în descompunere, din hoitul căreia răsar plante saprofite!

  Aseară, am avut ocazia de a vedea –prin fereastra „Realitatea TV”, două personaje simbol, pentru politichia românească, două ciuperci din care una otrăvitoare –Victor Ponta, şi, în persoana lui Klaus Iohannis, o pita vacii…

  PSD nu trebuie votat sub nici o formă întrucât, dacă şi Cotroceniul va fi năpădit de criptogamele răsărite pe cadavrul PCR meniul politic poate hrani o dictatură de sorginte maoistă!

  Nu cred că Traian Băsescu a tras ultimul cartuş şi, am certitudinea că acest scrutin va fi invalidat dar, nu drept urmare glonţului pe care azi, sau mâine marinarul de la Cotroceni îl va slobozi!

  Cred că, CCR va invalida rezultatele căci, Victor Ponta nu poate scăpa teafăr în urma exploziei EADS iar, Iohannis ştie deja că, ICCJ va da o sentinţă prin care el va fi validat incompatibil!

  Românii trebuie să înţeleagă că, spusele lui Ponta doar sună adevărul nu îl şi confirmă căci, Victor Ponta este un mincinos căci, cea mai mică pensie din România nu depăşeşte… 3 lei!

  Iată, proba!

  danci toader cupon pensie

  Mă interesează prea puţin cât de pregătit este, sau nu este, pentru funcţia de preşedinte domnul Klaus Iohannis căci, asta contează mai puţin ci, eu sunt pe deplin conştient asupra faptului că el reprezintă o atitudine vitală pentru viata de după 22 decembrie 2014!

  Ponta a demonstrat aseară că este abil, obraznic, duplicitar, un oltean şmecher ce vinde carnea de câine drept oaie pentru ciorba de sfintele paşte!

  Prin Klaus Iohannis se verifică tactul, calmul şi lipsa oricărui balcanism din caracterul tehnocratului de care politica românească  are nevoie şi -în ciuda aparentei rigidităţi, cu el România îşi poate salva viitorul!

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentPSD retrograd…
  Articolul următorQUO VADIS IOHANNIS?
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here