QUO VADIS IOHANNIS?

  0
  781

  Vineri, 28 noiembrie 2014 va fi fost prima zi neagră din cariera de Preşedinte al României a domnului Klaus Iohannis şi sunt primul dintre juranilştii din România care am sesizat asta!

  https://www.facebook.com/mircea.serban/posts/10203250381197181

  Nu cunosc persoanele care fac parte din anturajul ex primarului municipiului Sibiu dar, de vreme ce vreme de 3 legislaturi Iohannis a câştigat fotoliul de primar, sunt convins că el, fostul primar, a avut „în umbră” o echipă, un team performant.

  Lumina de pe chipul primarului Sibiului a fost – în tot timpul mandatului lui Klaus Iohannis, o lumină naturală, vie şi caldă, nu rece, de neon şi asta înseamnă ca acel team avea o aură!

  Sibiul este în Ardeal dar, România nu este numai în Ardeal şi Sibiu căci, România este în Europa şi structurile Euro-atlantice deci, Klaus Iohannis în calitate de preşedinte de republică are nevoie –cel puţin, de un team a cărei aură să lumineze cât o Românie care, obligatoriu, trebuie să fie lumina barierei de la frontieră!

  Faptul că Preşedintele ales al României a fost împachetat în nămolul PNL şi livrat ca membru al unei delegaţii de partid Chişinăului, aflat în cea mai importantă săptămână (politică) de după Independenţă, demonstrează faptul că, Klaus Iohannis a fost părăsit de sfătuitorii săi şi este „recuperat” de mafia politică!

  (Consider obligatorie modificarea –prin adăugire, a textului din Constituţie referitor la persoana preşedintelui ales al României, astfel: art. 81  (2) „Este declarat ales candidatul care a întrunit, în primul tur de scrutin, majoritatea de voturi ale alegătorilor înscrişi în listele electorale.”  se completează cu: Acesta îşi pierde din oficiu calitatea de membru  şi funcţiile de partid.)

  https://www.privesc.eu/Arhiva/55346/Conferinta-de-presa-sustinuta-de-presedintele-PLDM–Vlad-Filat–si-presedintele-ales-al-Romaniei–Klaus-Iohannis

  Cum bine au observat colegii de breaslă de la „Realitatea TV” lui Klaus Iohannis i-a fost întinsă o cursă iar, el a căzut în capcană căci, de vreme ce chiar domnia sa a declarat că se află la Chişinău în calitate de Preşedinte ales al României, faptul că nu s-a întâlnit cu toţi preşedinţii de partid cu vederi pro euro-atlantice, preferându-l doar pe Vlad Filat, este nu eroare de protocol ci, o perfidie gândită şi detonată împotriva persoanei viitorului Preşedinte al României, împotriva forţelor politice pro româneşti recte, pro euro-atlantice din Republica Moldova!

  Numai un geniu pustiu poate atenta la interesele naţionale ale României într-un context internaţional în care hegemonia de factură putiniană stârneşte crivăţul iar, acest geniu pustiu are un nume: Mihai Răzvan Ungureanu –cel care a organizat vizita lui Iohannis la Chişinău!

  Qvo vadis Iohannis?

  DISTRIBUIȚI
  Articolul precedentCuponul de pensie şi ciorba de sfintele paşte
  Articolul următorProprietarul de secrete
  Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here