Introducere

Terorismul internațional a fost finanțat și este finanțat de membrii comunităților corporatiste, de corporatocrație. 

Termenul este relativ nou, a fost introdus în conștiința colectivă pentru a desemna un nou sistem politico-economic controlat de mari societăți, de corporații economic-financiare.

În aceste zile suntem martorii unor evenimente care se înscriu în scenariul tip al terorismului mondial, al economiei morții. 

John Perkins este cel care a vorbit pentru prima oară în lume despre economia morții el însuși fiind un asasin economic al anilor 60-80.

John Hopkins Center  for Health Security – anunța organizarea unui eveniment intitulat  EVENT 201, pentru data de 18 octombrie 2019 la New York de către fundația Bil și Melinda GATES în parteneriat cu fundația World Economic Forum.

(http://www.centerforhealthsecurity.org/event201/,)

Scopul declarat al evenimentului a fost o discuție în care participanților -printre care, 15 lideri ai unor multinaționale, le-a fost modulată printr-o discuție susținută de experți, o pandemie având ca subiect efectele Corona virus 19. 

Cititorii sunt  rugați să acceseze următoarele site-uri, pentru o documentare consistentă în ce privește atât preocuparea multinaționalelor dar, și al Departamentului pentru Apărare al Statelor Unite, cu privire la armele biologice: 

  1. https://www.hopkinsmedicine.org/wilmer/research/grants.html,
  2. http://www.centerforhealthsecurity.org/who-we-are/
  3. http://www.centerforhealthsecurity.org/our-work/publications/coronaviruses

Despre Guvernul Mondial -GM, s-a vorbit în surdină cu mulți ani înainte de această pandemie cauzată de Covid19, acum fostul premier britanic Gordon Brown cere oficial formarea unui GM pentru ”a lupta contra virusului Wuhan.” 

(Ce trimitere mai clară spre a  valida ”teoria conspirației”?)

Pentru ca haosul să fie la cote paroxistice ONU a cerut țărilor afectate ”să elibereze deținuții pentru a-i feri de infecții cu virus Wuhan.”

Destabilizarea trebuie ținută așadar la cote înalte probabil și prin folosirea pușcăriașilor în unele țări!

După traficul ilegal de copii -activitate asistată de magistrați în care sunt implicate chiar guverne (Italia, Norvegia, Finlanda, România, etc), cercetările pentru dezvoltarea unor noi generații de arme bacteriologice au fost aduse la cunoștința opiniei publice mondiale prin vocile unora dintre finanțatori.

În România a fost desființat -la ordinul cui, dacă nu al cuiva din Comunitatea Membrilor  Corporatocrației -CMC, institutul Cantacuzino, românii trebuind acum să își cumpere vaccinuri de la străini adică, fără nici un control asupra acelor substanțe pe care odinioară le produceau, pentru a fi introdus în corpul uman spre a asigura imunitatea!

Acum suntem obligați să finanțăm o afacere străină.  

Cea a vaccinurilor! 

Cercetătorul român este împiedicat să participe la combaterea acestui virus deși, televizorul nu prididește a promova promisiunile noului premier al guvernului referitoare la lupta pentru zădărnicirea noului virus creat la comandă!

Bruxelles-ul a devenit un animăluț docil în brațele Guvernului Mondial iar, dacă un europarlamentar român -o doamnă în general nevinovată, nu ar fi dat din casă nu am fi știut la ce dimensiune a fost calibrată această ”pandemie”.

Ghilimele au fost puse tocmai la cererea celor care au introdus uzanța noțiunii ”politically correct” numai că, presa are un alt principu pe care nu îl poate scăpa din… tastatură:  ”deontologically correct”.

 

Cine răspunde la aceste întrebări, e cineva?

Noi le-am pus în circulație: 

 

De ce nu a fost făcut public documentul expediat de OMS către Uniunea Europeană?

Ce a determinat pe oficialii UE să suspende tot calendarul înainte de anunțul că e pandemie?

De ce sunt puse în circulație ordonanțe militare emise de către civili?

De ce este încălcat principiul separării puterilor în stat și CAST devine izvor de lege în vremuri de pandemie, ignorând singurul izvor acceptat de cutumele democrației, Parlamentul?

De ce tace Parlamentul?

Cine este după paravanul creat Troika Sars-Corona-Hanta?

Cui folosește și ce încasări va aduce  această frică ubicuă adică, omniprezentă?

UBICUU -terorism la scară planetară…

Potrivit unui expert israelian în război biologic, epidemia mortală de virus răspândit la nivel mondial ar putea avea originile într-un laborator din Wuhan legat de programul de arme biologice al Chinei, arată Washington Times.

Dr. Dany Shoham, fost ofiţer de informaţii militare israeliene care a studiat războiul biologic chinez, a declarat că institutul este legat de programul de arme biologice secret al Beijing-ului.

Fostul medic israelian cu activitate în intelligence-ul militar a declarat că au existat suspiciuni cu privire la Institutul de Virologie din Wuhan, când un grup de virologi chinezi care lucrau în Canada au trimis în mod necorespunzător probe în China despre unele dintre cele mai mortale virusuri de pe pământ, inclusiv virusul Ebola.

Medicul microbiolog Dr. Richard Ebright, de la Universitatea Rutgers, a declarat pentru Daily Mail din Londra că „în acest moment nu există niciun motiv de suspiciune”, că laboratorul din Wuhan ar fi legat de focarul virusului.

În februarie 2017, Nature a scris un articol extins despre ceea ce a numit „laboratorul chinez pregătit să studieze cei mai periculoşi germeni patogeni din lume”, al cărui nivel este evaluat BSL-4?

Laboratorul Wuhan a costat 44 de milioane USD, şi din motive de securitate, a fost construit cu asistenţă franceză cu mult peste nivelul probabil al inundaţiilor şi gândit pentru a rezista unui cutremur cu magnitudinea 7, deşi zona nu are istoric de cutremure puternice. 

Unanimitatea în rândul specialiștilor independenți în epidemiologice cu privire la identitatea acestei ”troica” -SARS-CORONA-HANTA,  este absentă.

Enzimă? 

Gaz? 

Virus?

Fără echivoc este doar frica. 

Ubicuă!

Frica aceasta omniprezentă este justificată căci, cititorii care vor accesa site-urile menționate în introducerea de mai sus vor afla faptul că, această pandemie a fost provocată de o armă de distrugere în masă!

(Singurii în lume, deși nu au luat parte la experimentele de la Wuhan, cercetătorii conduși de profesorul Păunescu, posedă intuitiv informații despre identitatea cea mai probabilă și -în ciuda piedicilor cozilor de topor din România, cei de la OncoGen Timișoara  au anunțat că sunt începute testele de laborator cu vaccinul salvator, ce poate ieși în lume în 45 de zile!) 

Frica este o competență a oricărei ființe din regnul animal dar, poate, și insectele o au în posesie…

Potrivit textelor din literatura străveche a Indiei -așa numitele texte puranice, frica este bună exclusiv pentru a stârni vibrații dintre cele mai joase, mediocritate, vanitate, ură, lipsă de încredere, de moralitate, instabilitate, afaceri necinstite printre comercianți, invidie și abjecții,  inactivitate și letargie,  panică.

La ora când scriu, restricțiile de mișcare sunt cvasi generalizate la nivel global… Vaticanul și Mecca și-au închis ușile pentru prima oară în istoria lor!

Blocând mișcarea, o societate, statalitatea aceleia, se află sub control.

În cazul nostru, al celor care au comandat, … frica adică, troica generatoare!

Cine a comandat-o?

Juridic vorbind  clientul este autor necunoscut -AN.

În fapt, cercetările în ce privește dezvoltarea noilor generații de arme bacteriologice au fost finanțate de elita mondialistă -unul dintre aceștia, Gates, a și făcut enunțuri în spațiul public.  

Corporatiștii -majoritate grupată pe teritoriul USA, au gândit acest proiect spre a-l folosi împotriva Chinei, o putere economică virală ce a tăiat respirația celor de la JP Morgan Chase, Bechtel, Boeing, General Electric, General Motors, Enron,  s.a.m.d Banca Mondială -BM, Fondul Monetar Internațional -FMI (ultima, deja cu acționariat chinez!), și au finanțat laboratorul de la Wuhan tocmai spre a câștiga și timp, eliminând acela al transportului armei la țintă!

Realitatea creată de această pandemie, comportamentul autorităților și al structurilor de putere, indica încadrarea în scenariul clasic de terorism internațional!

Troica de factori patogeni ”Sars” – ”Coronavirus” – ”Hantavirus” -SCH, ascunde o uriașă escrocherie și chiar dacă enunțul nu este ”politically correct”, se văd limpede urmele dinspre expeditor: Comunitatea Membrilor Corporatocrației -CMC, în fapt mult controversatul Guvern Mondial -GM, care nu mai este de ”teoria conspirației” ci, nu doar pentru a salva cuvintele, realitatea cea de pe urmă!

Balistica binomului ”SCH-CMC”  recalibrată în grabă împotriva lui Donald Trump a fost necesară ca urmare declarației belicoase a celui mai vizibil neomarxist de pe mapamond, rostită la 24 septembrie 2019, la ONU!

Dacă John Perkins este autorul rechizitoriului la adresa sistemului mondial al economiei morții, Donald Trump este autorul unei declarații ce probează voința politică exprimată împotriva CMC.

Ironia a făcut ca Trump să-i fi alertat pe asasinii economici ai momentului printr-un discurs al cărui fond a fost exprimat cu câteva decenii în urmă, de șefi de stat -Allende, Roldós, Torrijos, care, opunându-se fățiș imperialismului american, au sfârșit prin a fi asasinați din ordinul CIA: … ”Liderii înțelepți pun întotdeauna mai presus binele propriului popor și al țării lor. Viitorul nu aparține globaliștilor. Viitorul aparține patrioților” – a spus președintele american.

Închide ochii și privește”! -era o propoziție rostită cu obstinație la fiecare oră de pictură de la Liceul de Artă din Cluj Napoca, de către profesorul Anton Lazăr, autorul celebrului portret al lui Ion Agârbiceanu…

Mijind, ochii pictorului pot decela acel fragment de realitate pe care el o recompune prin actul artistic și o face și operă de artă și marfă.

Da, arta este una din cele mai valoroase produse de piață, o marfă cu totul excepțională!

Nu numai pentru că ea crește secreția de endorfine a consumatorului de plăceri estetice dar, răspândită și stocată în spații speciale această marfă este -dacă vreți, proba juridică a condiției umane coborâtă din Absolut.

Pictura este și un instrument cu ajutorul căruia prelevăm informații din spectrul luminos așadar, din zona celei mai puternice energii din Univers, energia orgonică căreia, popular i se spune iubire necondiționată.

Formularea ei măiastră se găsește în Epistola către corinteni a sfântului Apostol Pavel…

Spaima ubicuă, măsurile luate de GM -Guvernul Mondial, …

(Deschid o scurtă paranteză aici, pentru a lămuri câteva chestiuni, pe care GM, prin CMC, le folosesc cu rol de scopalamină, după cum urmează:

  1. Doctrina principiilor de piață formulate de John Maynard Keynes implementate în proiectele care au vizat vânzarea politicilor FMI și BM în privatizarea firmelor românești -paradigma a fost ubicuă în tot spațiul exsovietic!, nu e nimic altceva decât îndatorarea iremediabilă și extorcarea fondurilor financiare și resurselor naturale naționale.

Datoriile externe sunt imposibil de susținut cât timp economia este manageriată din birourile noilor asasini economici; jumătate din bogăția lumii este deținută de un procent din populația lumii, arată un Raport Oxfam din 2015.

  • 2. Suveranitatea și independența națională sunt vidate de conținut juridic prin semnarea și ratificarea în parlamente ale acordurilor de colaborare și aderare la structurile corporatocratiste iar, în fapt sunt indicative ale obedienței cozilor de topor puse la conducerea statelor.

Ce suveranitate este aceea în care un reprezentant al misiunii diplomatice americane -pe hârtie, se insinuează prin declarații politice în treburile Guvernului și ale Parlamentului? În realitate, la nivel politic, executiv, legislativ România este populată de un număr uriaș de noi asasini economici care dictează. Cum să arate bugetul. Care să fie procentul Libor al băncilor. Câți mercenari români să fie trimiși în teatre de operațiuni militare. Ce solde, care să fie salariile în sectorul privat, impozitele pentru agenții economici români. Apropos, în cei 30 de ani nu am citit ca vreo firmă românească să beneficieze de amnistieri fiscale  precum sumedenia de bănci ale corporatocrației americane! 

  • 3. Democrația și separarea puterilor în stat nu există nici măcar pe hârtie iar, în acest sens chiar Constituția României este ambiguă. Funcționarea inamovibilă a Justiției și Executivului a devenit legendă!

În România singurul izvor de lege este Parlamentul. Așa este în toată lumea civilizată sau oriunde funcționează principiile statalității, fie ele și dictatoriale!

Legea privind liberul acces la informațiile de interes public a fost emisă de Parlamentul României sub nr. 544, la 12 octombrie 2001.

Articolul 7 (1) este redactat astfel: ”Autoritățile și instituțiile publice au obligația să răspundă în scris la solicitarea informațiilor de interes public în termen de 10 zile sau, după caz, în cel mult 30 de zile de la înregistrarea solicitării, în funcție de dificultatea, complexitatea, volumul lucrărilor documentare și de urgență solicitării. În cazul în care durata necesară pentru identificarea  și difuzarea informației solicitate depășește 10 zile, răspunsul va fi comunicat solicitantului în maxim 30 de zile, cu condiția înștiințării acestuia în scris despre acest fapt în termen de 10 zile.”

Cu alte cuvinte legea impune o transparență cvasi totală -excepția fiind dată de documentele clasificate, tocmai pentru a fi în acord cu drepturile stipulate în cel mai important produs american însușit în unanimitate juridică internațională adică, Declarația Universală a Drepturilor Omului!

Atunci, de ce a încălcat CSAT dreptul fundamental al românilor de acces legal la informație?

Cum își permite Președintele României -un om fără copii, Klaus Werner Iohannis, să dispună ca această structură cvasi-militară să încalce separarea puterilor în stat și să devină izvor de lege paralel cu Parlamentul?

Ce are de ascuns în legătură cu acest gaz, sau enzimă, sau virus?

De ce își permite CSAT să trădeze Constituția României?

De ce Președinția României și Guvernul și Parlamentul -prin lipsă de reacție!, își trădează finanțatorii adică, pe cetățenii acestui stat (încă!) numit România?

La ordinul cui?

Alarmele pe care ”Troica SCH” le-a declanșat au venit dinspre calitatea mediului. 

Și în Lombardia cât și la Wuhan mediul este mult peste limitele imaginabile ale poluării de aceea, în Italia se moare precum și cât în China. 

Mă întreb, câte bănci și multinaționale au rămas în off-side prin ieșirea SUA din acordul de la Paris, privind combaterea schimbării climatice, ordonată de Trump în 2017?

Societatea românească de ce ar acorda credit electoral unui partid condus de asasinul economic Ponta? 

Din ordinul primului ministru Ponta, între octombrie – decembrie 2013, sătenii din Pungești, care se opuneau politicii criminale dictate de Chevron Corporation, au fost maltratați cu bestialitate! 

”Nu vom acceptata ca 20, 30, 50, 70 de oameni să încalce legea”, a spus atunci Ponta. 

Cine erau acei ”noi” în numele cărora a vorbit primul ministru al României?)

Am afirmat că în spatele acestui binom SCH-CMC este o mare escrocherie și pun din nou câteva întrebari, al căror răspuns se insinuează deja din două părți ale elitei politice bucureștene (elite pe naiba, niște șmecheri de conjunctură, fără educație, unii chiar analfabeți!) după cum urmează:

  • Cine îl va denunța la ICCJ pe Klaus Werner Iohannis pentru răspândirea de informații neadevărate în spațiul public? 

Cititorii știu deja de dezmințirea pe care directorul spitalului Sfântul Ioan a făcut-o la B1 TV la o emisiune a lui Tudor Barbu infirmându-l pe președintele republicii!

  • De ce nu este finanțat de Guvern -așa cum Orban a tot declarat la brieffingurile de la Victoria ca o va face în lupta împotriva Covid19, cercetătorul Păunescu și echipa ce o conduce la OncoGen Timișoara?

Nu cumva România este interzisă în lupta pentru combaterea bolilor?!

  • Cine, cât va costa și când va fi pus pe piață antidonul/vaccinul anti SCH?

Suntem într-un război cumplit, pe viață și pe moarte!

Un război al inimilor…

Spaima ubicuă, haosul și minciuna din aceste zile, de  război, ar trebui să determine nu doar la scară individuală, dar cel puțin, decizia de a înțelege în ce constă condiția umană, ce tâlc se află în Epistola către corinteni a sfântului Apostol Pavel.


DISTRIBUIȚI
Articolul precedentCOMUNICAT DE PRESĂ
Articolul următorJURNAL DE FRONT -Lupta pe viață și moarte pentru a salva statul român
Acum sunt un jurnalist pe barba mea, freelancer cum zice englezul, inainte cu activitate internationala intre 1991-2001 la Radio Europa Libera (RFE/RL), BBC World Service, DW, unde am desfasurat concomitent activitatea de corespondent pentru Romania, RFE/RL-BBC 1992-1997, RFE/RL-BBC-DW 1994-1997. Am fondat, finantat si editat primele 2 publicatii din istoria orasului Viseu de Sus, ”COMUNICATOR,” respectiv, ”CRONICA VISEUANA”. In curand voi porni un post de radio international pe net: www.radiocertitudinea.ro ”Emite muzica si iubire”. Sunt membru al Uniunii Ziaristilor profesionisti din Romania -UZPR, și în evidența Federatiei Internationale a Jurnalistilor -FIJ.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here